Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında birde.. ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır, olmayacağını bildiği halde..
[Cengiz Aytmatov]
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
“İnsan gerçek dostlarını felaket anında tanır. Yenilgi yılları, iyi bir okuldur.”
V. İ. LENİN
Dost ise düşünme, ver ~ÖMRÜNÜ~ gtsin. Değilse, hiç bekletme yol ver gitsin . . ! HZ. MEVLANA ..
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız,bilmediğini bilene öğretiniz,bilmediğini bilmeyenden kaçınız.
Kişi Kim Olduğunu Bilmek İsterse, Kimleri Sevdiğine Baksın !
Benim Ayağımın Altı da Müsait Başımın Üstü de.. Nerede Duracağını Kendin Belirle...
Bir Erkek Bir Bayanla Çıkarken Annesi ve Kız Kardeşininde Bayan Olduğunu Düşünecek Kadar Asil Olmalı ve O Gözle Sevmeli ..
İyilik Yapmaya Devam Ediniz .. Karşınızda ki O İyiliğe Layık Olmasa Bile Siz O İyiliğe Layıksınız ..
Hayatın en güzel anı, Herşeyden vazgeçtiğiniz zaman, Sizi hayata bağlayan dostlarınızın olduğunu düşündüğünüz andır .. !
Umutsuzluğa kapılmak mutsuzluğa kapı aralar.İçinde beslediğin umut seni hayata bağlar...
hayat sana gülmeyebilir... hiç üzülme çünkü hayat gülme engellidir...
Hayatın iki ucundan tutarız aynı lades gibi ama sen hiç kazanamazsın çünkü hep aklımdasın
Bin Kapıdan, Saraydan İçeri Girebilirsin de, Sevmesini Bilmedikten Sonra Küçücük Bir Gönülden İçeri Giremezsin...!
Bazen alabileceğin en büyük intikam; Affetmektir. Ve bazen karşıdakine verilebilecek en güzel cevap; Gülüp geçmektir.
ALLAH GÖZÜMDEN DÜŞENLERİN YERİNE YENİLERİNİ VERİYOR ÇOK ŞÜKÜR.. GÖZE ALAMADIĞIMI GÖNLÜME DE KOYMUYORUM. GELENE HOŞ
GELDİN DİYOR, GİDENE HESAP SORMUYORUM. KALBİMİ DOYURMAYANIN SOFRASINA DA OTURMUYORUM...!
Yüreğim, toparlan gidiyoruz..Kalakalmak yakışmadı bize. Bir adım atalım hadi..Yâr deyip susalım, Yar’dandır deyip razı olalım”.
[Elif Şafak]]
“Unutulmamalı ki; gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil, bakışların ta kendisidir”.
[Müşfik Kenter.]
“Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever”.
[Ö. Asaf]
Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder”
[Donnie Brosco
Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı”.
[Can Yücel]
“Ne garip.. Yüzüne gülecek kadar dost sandığın kişiler, aslında arkandan konuşacak kadar yüzsüzler”.
[Freud]