Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Hayellerim hep Görücü Usulü oLdu...Geldiler..Gördüler... Aldilar ve Gittiler ...!
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Öyle sevmişimki seni,
Kime anlattıysam yerinde olmak istedi♥
"Ne kadar az yüksekten uçarsan, düştüğün zaman o kadar az incinirsin.. Kibiri Bırak Alçak gönüllü ol."
Ne kadar değişirsen değiş,
İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin başını..
"Ne kadar değişirsen değiş,
İlk nerede mutlu olduysan, hep oraya çevirirsin başını.. "<<< Hakikatli Bi Söz Olmuş Yüregine Saglık Gizemli ilkler hep Yaraveren olmuş Ama Vaz Geçilemez Bi Yara!
-Non-
"Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler"
( Hz. Mevlana)
Kuşkusuz ki en büyük ön yargı; etrafımızdaki herkesi 'insan' sanmamızdır .
Bukowski
"KIZ" deyip geçme. O da 3 harfli. =)
Kadının önüne dünyayı sersen,
“şu tarafa doğru sersek daha iyi olmaz mıydı?” der..
Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, Erkekler ise yalan söyler .
“Erkek Olmak” Doğuştan Gelen Bir Alın Yazısı Olsa da..!
“Adam Olmak” Herkese Nasip Olmaz. . . .!!!
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Fazla Bakma ŞAŞI! Olursun Direksiyonu BrakmAA MeFtAaaa..!! Olursun..
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
nasrettin hoca birgün namaz kılarken arkasından bi hırsız gelip cüzdanını çalmış bunu farkeden hoca (bismillahi felak arkamdaki salak cüzdanımı bıraK)demişş
Muhabbetle acılar tatlı olur,sevgiyle bakırlar altın olur.
(Hz.Mevlana)
Yaşam satranç oyununa benzer, çoğu kez “şah” dersin, fakat bir kez mat edersin
Her şeye doğru demek ahmaklıktır, ama her şeyin yanlış olduğunu söyleyen de zorbadır....
Mevlana
Karakterim Ve Tavrımı Birbirine Karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' İlgilidir..! Tavrım İse; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA"
İnsan Sevmeye Başladı Mı, Yaşamaya Da Başlar.. ALLAH kİMSEYİ SEVGİSİZ BIRAKMASIN Yaşamdan Yaşarken Koparmasın..(AMİN)
Hayatta bir canın birde dostun olsun, Hercan dostun olmaz haberin olsun,Candan olan dostlara canlar FEDA olsun . . .
Bu Aralar En Çok KENDİMİ Özledim...! Ne Kadar İhmal Etmişim BEN Onu... Oysa İYİ ve KÖTÜ Günümde Bi Tek O BENİMLE Olmuştu..!!!