Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Söylediklerinizi Duyurmak İçin Hiç Kimseyi Kolundan Tutmayın, Dinlemeye İstekli Değillerse, Onları Tutacağınıza Çenenizi Tutun.
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
"Bir YILAN sokarsa SENI , sadece ZEHIRLER ve CANDAN eder ;AMA BİR KÖTÜ ARKADAS hem CANDAN , hem de IMANDAN eder."!
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendine kör bakar. Bil ki; Neye nasıl bakarsan, o sana öyle bakar.
"DENİZ SAKİN OLDUĞU ZAMAN, DÜMENİ HERKES TUTAR..."
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."
Ihtiyacimiz olan sey; sert bir akil, yumusak bir kalptir
Cahille girme münakaşaya...Ya Sinirini Zıplatir Tavana...!!Ya da Yazık olur "Adabına"...Hz.Mevlana
Yufka Yüreğini Herkese açarsan;Bir gün Kol Böreği olarak sana Geri Döner.
Ey Gönül..! Sen sen ol, kimsenin gönlünü yıkma. Dikenin ucuna çıkta, Edep çizgisinden çıkma
Hasetçi adama rahat,kötü huyluya da şeref yoktur. ....ne güzel söz bunu cok sevdim ben
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim.Çünkü olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar...
Hani unutmak bir mumun ömrü kadardı.Kaç mum eridi gözlerimin önünde hayalini eritemedi hiçbiri.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
herkes meleksin diyor!! bilmezler ki melek olmak ne zor..iyisin,güleryüzlüsün diyor!! bilmiyorlar kalbim ağlıyor..acılara gam wursada yüzüm.. kalbim gamsız olamıyor!! kedere inat yüzüm gülüyor..gözyaşım damarımda dolaşıyor!! ne desen nafile..felek inat etmiş bir kere..beni hep acılara boğuyor!!!
Güldüğümde Gülen, Ağladığımda Ağlayan Benim İçin Yaşayan Dünyadaki En Büyük Şans Meleğim neredesin..
annelerin değerini bilin bir gün gelir ararsınız sonra bulamamassınız ............... 1 yaşındayken kucağınıza alır biyitir sizi 2 yaşınıızda peşinizden koşar 3 yaşında elinize boya kalemleri verir duvarları çizersiniz 4 yaşında bağırırsınız 5 yaşında okuldan almaya gelince yanına bile yaklaşmadan kaçarsınız 6 yaşında ödevlerie yardım edeyimmi der hyr deyip kapıyı suratına kaparsınız böyle devam eder ...................... 22 yaşında araba alırsınız ve anneniz bni bir kere gezdir der senle mi uğraşacam ben dersiniz sonunda evlenirsiniz annenizi evden kovarsınız ve şimdi ayrıldınız ama anneniz yokk cennetten selam yollar sizeeeeee ANNENİZİN DEĞERİNİ BİLİN!!!
Büyüdüm ANNEM...
Anlattığın masallar kadar masum değilmiş hiç kimse..
Masalllarda uyurdum ya, ayakta uyuyorum artık yalanlarla...
Haydi… Sen simdi ” su olduğunu düşün ve kendini ” su gibi ” hisset… Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak, su gibi yararlı Su gibi yaşam kaynağı ve su gibi bitmez tükenmez olduğunu anımsa… Ama yine su gibi ” küçük bir bardağın içine” sığdır ki kendini insanların damarlarına girebilmeyi öğren. Yaşam ver… Vazgeçilmez ol..
~Mevlana
Adının Ne Kadar Güzel Olduğunu, Ancak Sevdiğinin Ağzından Duyduğunda Anlarsın…
~EceAyhan
Dünyanın Her Yerinden Herkezin Yenileceği Bir Yer Vardır.
Kimilerini Yenilgi Yıkar,Kimileriyse Zaferle Küçülür Bayağılaşırlar.
Büyüklük Hem Yenilgiyi,Hem de Zaferi Kabullenebilen Kişilerde Yaşar
[u]Eti Tadan Çoban Köpeğinden Hayır gelmez..
[/u]
Birgün Su içeceğin çeşmeye ÇAMUR sıçratma..