529
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast fcp tema ..::Unut Beni::..süslüü05
iyi günlere kullanin. ( beylere uygun çalışma )
süslüü05 belirtilen dosyaları ekledi:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK
tsk ederim
TÜRK DALGIC saolun
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
emegine saglık süslü,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
çok saol Kerim Can tşkler
Eline emegine saglık
süslüü05
Paylasım ıcın tesekkurler
Ben tşk ederim
Güney K indirecek olan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar
Emeklerinize sağlık gayet kullanışlı çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Güzel yorumun için tsk ederim
01antepli27
Emeklerinize sağlık sade ve kullanışlı bi çalışma olmuş güzel emek ve paylaşım için teşekkürler ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
SEDEF...Emegine yüregine saglık basarılı bir calısma olmus...Sözde cok anlamlı olmus, bu güzel paylasım icin cok tsk.ler...
Çok tsk ediyorum değerleri yorumlarınız için 06 ECE
ve ATA, saolunn. begenmnize sevindim
emeginize saglik süslü paylasim icin tskler
Ben tşk ederim
*.DAGKIZI.*
Emeğinize sağlık güzel çalışma için teşekkürler
tsk ederim MELTEML, Umut yolcusu saolun
GUZEL PAYLASİM EMEKLERİNE SAGLIK SEDEF COK BEGENDİMM
http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
Tşk ederim Çakir yorum yazan ellerine sağlık
süslü paylaşım için tsk ederim çok güzel bir çalışma sergilemişsin emeğine sağlık...
http://hayalimmsinfm.blogspot.com.tr/