Süslü bu teman bana farklı geldi,baktıkça baktım açıkçası..![]()
Koyu renk seçimi çok hoş olmuş,resimle uyumlu dizayn.be çok beğendim çalışmanı.Güzel emeğine tşk ederim..
yavaş yavaş üzerine birseyler koyarak bilgimi genişletmeye çalışıyorum kendi çabamla,o bakımdan olumlu yorumlar almak beni oldukça mutlu etti saolun
Başından beri sizin önerileriniz bana yol gösterdi, çok sey öğretti,halende yolun basındayım öğreneceğim çok sey var. size sonsuzz teşekkürler ediyorum Zenobiayavaş yavaş üzerine birseyler koyarak bilgimi genişletmeye çalışıyorum kendi çabamla,o bakımdan olumlu yorumlar almak beni oldukça mutlu etti saolun
Bu temana bakınca belli oluyor Süslü,emek vermişsin ve çokta güzel başarmışsın.Lütfen acele etme temanı yaparken.Ertesi güne kalsın aç temanı tekrar bir şeyler ekle,sonuçta sen bile inanamazsın ortaya çıkan temaya.
Yavaş yavaş herşey yerli yerine oturur.
Bu şekilde devam et lütfen.Merakla beklicem temalarını.
Tekrar çok tşk ler güzel emeğine..
EVET SÜSLÜ BENDE BU TEMANDAKİ FARKLILIĞI HİSSETTİM EMEĞİNE SAĞLIK TİTİZ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ VE KISACA ŞUNU DİYEYİM HANİ HALK DİLİNDE BİR SÖZ VARDIR''' kefeni yırrtın sen derler'' BENCEDE O KEFEN YIRTILMIŞTIR YOLUN AÇIK BUNDAN SONRA DAHA GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞININ İŞARETİNİ VERMİŞSİN BU TEMANDA TEKRAR TEBRİK EDERİM İYİ ÇALIŞMALAR