Çizmelerimi çıkarayımmı sedye kirlenmesin diyen işçi kardeşim ülkemizin en temizi senin o kara çizmelerin.
Sedyedeki çorabı delik kardeşim yüzünü kapama senin çıkışını milyarlık kıyafetlerle bekleyenler utansın.
Annesiyim ben annesi ciğerim yandı diye bağıran ablam sen bağırma biz katillere utanın diye bağıralım.
FITRAT,OLAĞAN ŞEY,GÜZEL ÖLÜM,MUTLU ÖLÜM DİYENLER KİM OLURSANIZ OLUN SİZİ ESEFLE KINIYORUM!!! Diyor...
Manisa/Soma'da meydana gelen maden faciasında vefat eden işçilerimize Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Göçük altında kalanlara Allah yardımcı olsun.
Ölen kardeşlerimize ALLAH ' tan rahmet , ailelerine sabırlar ve yaralı kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum ... Bizim yüreğimiz yandı onlar nasıl dayansın ... ALLAH yar ve yardımcıları olsun inş ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (14.05.2014, 21:59)
Abi Mahmut çıkmadı. Mahmut ÇIKAMADI !
Beni bırakın onu alın abi. Onun karısı hamile.
13 Mayıs 2014 - SOMA
Şu an açıklanan kaybettiğimiz kardeşimizin sayısı 274 İçim konuşmuyor,öfkeyle ağlarken dua ediyor içerden canlı çıksınlar nolur Rabbim diyor
Bu gün güneş doğdu ama gün ağarmadı.Sadece elim telefonda bir nebze yardım edenlere yardım edebilme rahatlığındayım. 2930 numarasını girdim AKUT yazdım yolladım.Üzüldükçe duanın yanında yapabileceğim bu.Allah yardımcıları olsun