Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bugün pazar günümü? türkü günümü? anlamadım diyor o içimdeki ses!!
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Güzel bir hafta sonuydu...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Hava kurşun gibi ağır dioo
Kışın soğuktan şikayet ederiz yazın sıcaktan
bu ne sıcak şimdiden diyoooo ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Milyonda bir ihtimalin en güzeli Türkiye me nasip oluyor..
Milyonda bir ihtimalin en kötüsü yine Türkiye me kısmet oluyor..dioo
" Evladım bu ülkede sağcı solcu,ilerici gerici yoktur.Namuslular ve namussuzlar vardır." demiş Cemil Meriç ve
"Siz namuslulardan olunuz.Göreceksiniz çok kalabalık olacaksınız" demiş.Güzel demişte;
"Üzgünüm

hocam görüyorum ki namuslular artık çok yalnız çünkü azınlıktalar"

diyor, içimdeki ses...
Şu Ağustos ayı geleydide biteydi artık şu işler. Daha kaç kere nikah tarihi ve fikirlerim değişecek acaba. Gelinlikçi bile hemen dikmiyeyim senin sağın solun belli olmaz dedi resmen
Bu ne sıcak
şimdiden böyle ise sonumuz hayır olsun diyoooo içimdeki o ses
İnsan Şeytanlaşırsa ...
Of offff duymasaydım daha iyiydi yüreğim kaldırmıyor bunca şoku

Elimde olsa yakalarından tutar, siz nasıl insansınız ....... Neyse diyor
Hayırdır ablamm neye canın sıkıldı bu kadar kötü bişey yoktur inş.. diyoo içimdeki ses
İnsan Şeytanlaşırsa ...
Yok ablam kötü şey çok çünkü kötü insan çok.Şu haberleri izledikçe tansiyonum iyice fırlıyor izlemeyeceğim artık

diyor...
Günaydınlar olsun,
diyor...
Günaydınlar...
Nihayet nikah tarihi ve işlemleri bu sefer kesinleşti ve bitti...Rabbim utandırmasın hadi hayırlısı artık...diyor
Haydi hayırlısı, Allah'ın izniyle inşallah

diyor...
Aminnn...
Çamaşırlar kurudu bana müsade diyor
Sanki yine tilkiler dolaşmaya başladı diyor içimdeki ses...Nasılda belli oluyor siyahta olsan beyazda olsan saçına perukta taksan alnında yazıyor zaten...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Kurtlar vadisi var diyor o içimdeki ses
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...