Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Konuyu başlatan "DJ~BEYTO"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 19.09.2008, 17:50

BEYTO NUN KLAVYESINDEN SANAL KAHRAMANCIKLAR... (BEYTO)

Menapoz un esiginden geceli uzun zaman olmus torun sahibi eskinin dervis sevdalisi simdinin klavyenin sihirli tuslarinin yardimiyla kazanilan18 lik kiz edalari….

CANlandirma bir dunya nin biskrem kivaminda asklari , dunya iki TANEMi? gercek olan benim dunyam…

MAXsimum seviyesizlikte yasanan sanal asklar MAnasiz bir kisilik bunun uzerine bir bardak soguk su siradaki kim???

PUSlu bir vadinin ortasindaki cukura dusen konusmayi bilmeyen ama ogrenmeye calisan ATsiz sovalye…

@S@sini kaybetmis kimlik arayisi icinde olan ahmak bir o kadarda acemi LETonya baskani..

Mecnun olmak vardi ya neyse… bilmek gerekiyor artik, ya sorsam –seni LEYlek mi getirdi? diye LAzim olmadigin zaman sende tekmeyi yersin…

ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA HAVAN TOPU BILE AZ

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 19.09.2008, 19:59

DJ~BEYTO, ben bu yazida bi mana ararim Ve o manayi buldum
Senmi aciklarsin yoksa ben gerekli alana tasiyim mi konuyu _?

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 19.09.2008, 23:00

slowcu bakmak vardir ve gormek vardir...

sen bakinca bir mana gorursun ben bakinca siradan bir yazi olarak gorurum. aciklamam gereken bir sey yok bir mana aramissin ve sanirim kendince bir mana bulmussun o halde paylas bizimle...

yazinin gerekli alana tasinmasi na gelince eger tasimaktan kastin SIKAYET ise bir yazinin SIKAYET edilmesi icinde yazinin imasiz direk hakaret veya etik disi cumleler ihtiva etmesi gerekirki benim yazimda boyle bir sey yok.

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 19.09.2008, 23:06

DJ~BEYTO, Sende iyi biliyorsun ki burada bir seyler 4 kisiye ima edilmiş
Yoksa benmi yalnis anliyorum ... :blink:

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 19.09.2008, 23:17

sanirim bakis tarzlarimizda fark var slowcu abim :) ben klavyeye gectim ve yazdim aklimdan ne geciyorsa ha varsa ustune alinan buyurusn gelsin :)

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 19.09.2008, 23:18

DJ~BEYTO, Büyük olarak yazilan harfleri birlestirince 4 tane karsima nick cikti isim vermicem artik anlamisindir neyse gerisi beni ilgilendirmez :roll: ?

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 19.09.2008, 23:19

tammaiyle rastlanti kasti yapmak istesem heceleri birlesIK yazardim abim :)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 1.10.2008, 18:57

Hmmmm....

Banada sanki ilk okuyusta anlamsiz ifadeler, sonrasinda anlatilmak istenilen seyleri uyumsuzda olsa biraraya getirilmis gibi gördüm..Gözlerim bozuk degil ama doktora gitmemi yinede tavsiye ederseniz, giderim ;)

Eminim "anlayan anlamistir", anlamayanlarin olayla alakasi yoktur o halde kanimca.. Yinede hele benim gibi insanlari illaki anlamak isteyen kisiler bazi soru isaretleriyle mesgul oluyor.. e olsun :roll:

Sanal kahramanlarla isim olmasada, eh be Beyto, sanada pempe gözlük alayim, tozlu gör ortaligi, ciddiye alma :D
Beyto'nun klavyesinden sanal kahramanciklar almislardir cevaplarini...her kime ve hangi sebepten söylendiysede, konu$ konu$, aglamayana ekmek yok bu dünyada :up:

DJ~BEYTO

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 1.10.2008, 20:10

i-rem ablam :D

tsk ettim yorumun icin ifadeler ilk bakista anlamsiz gelebilir ama anlatilmak istenen sey iel bire bir uyusuyor seninde dedigin gibi anlamak isteyen anlamistir :D

gozluk isine gelince bir ara aldim o pembe gozluklerden ama bana cok buuyk geldi tasiyamadim :D