Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Günaydın, iyi pazarlar olsun...
Sadece İsrail olsa iyi Çin,Ermenistan, işid gibi...Zulüm eden tüm toplulukları kınıyoruz"

Diyor....
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Varsın göğe ermesin___ sensiz olacaksa başım.
Sen ol, ol ki ben sende erimeye razıyım___

iyi geceler
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

Çok beğendim

diyorrr...
Sabrımı tebrik eder taşmamasının devamını dilerim
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
bu günlerini çokk arayacaksın diyor
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Bugün de böyle bir gün işte...Boş boş otur ..Her zaman bu şansı yakalayamıyorsun keyfini çıkart dioo içimdeki ses..
Doğal felaketler,Savaşlar,Ölümler,Kavgalar,Katliamlar,üstüne birde bu bunaltıcı sıcaklar..İşte dünyada Cehennem bu herhalde..dioo
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hayatımda hiç böyle şiddetli yağan yağmur görmemiştim Allahım felaket verme...
Biliyorum zor olucak: ŞAns %50 __%50 kazanmak ve kaybetmekte var..
Başaracaksın sen başaracaksın..
Başaramasanda yinede seni seveceğim yine arkanda dimdik ve yanında elini tutacağım diorr...
Bu gece biraz serin şükürler olsun
Vatanım için her şeyin hayırlısını diliyorum.
Bazı insanlar söyleyecegi çok şey varkende susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.
içimdeki ses çok uykun var git yat diyor
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
Herşey Güzel Olacak diyor o içimdeki ses
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ALLATURKAA ailesine
Bir fincan kahve kırk yıla sığmaz.
Dostlar güzel olunca tadına doyulmaz....

Kış hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor bu gün yoğun bir gün olacak