Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 15.04.2026, 01:40

Text Master v16.0 - Profesyonel Index & Menü Tasarım Aracı!

Selamlar Allaturkaa forum sakinleri ve web geliştirici dostlar!

Bugün sizlerle, özellikle index sayfalarınızda, portal başlıklarınızda ve radyo menülerinizde kullanabileceğiniz,
yüksek çözünürlüklü metin logolar ve butonlar üretmeniz için hazırladığımız v16.0 Elite sürümünü paylaşıyorum.
Artık Photoshop ile saatlerce uğraşmaya son; saniyeler içinde jilet gibi başlıklar hazır!

Bu Araçla Neler Yapabilirsiniz?
  • 40 Farklı Stil & Renk: Her biri özel olarak kodlanmış, birbirine benzemeyen 40 ayrı CSS efekti.
  • Profesyonel Fontlar: Başlıklarda ve menülerde en iyi sonucu veren, okunaklı ve havalı 20+ premium Google Font.
  • Şeffaf PNG Kaydı: Arka planı olmayan (transparent) yüksek kaliteli resimler alabilirsiniz.
  • Canlı Kod Çıktısı: Sadece resmi değil, efektin direkt HTML/CSS kodunu alıp sitenize gömebilirsiniz.
Nasıl Kullanılır? (Adım Adım Rehber)
1. Kendi Metninizi Yazın
Panelin en üstündeki giriş kutusuna istediğiniz başlığı (Örn: ANA SAYFA, DJ LİSTESİ) yazın. Alt taraftaki önizleme anında güncellenecektir.
2. Stil Seçimi
Aşağıdaki 40 adet butondan birine tıklayın. Her buton farklı bir renk, font ve gölge (depth) kombinasyonunu tetikler. Sizin için en uygun olanı bulana kadar gezinebilirsiniz.
3. Sitenize Ekleme Seçenekleri
Burada iki yolunuz var:
  • Resim Olarak ( PNG KAYDET): Bu butona bastığınızda başlığınız şeffaf bir PNG olarak bilgisayarınıza iner. Bu resmi her türlü CMS (Joomla, WordPress, vBulletin) veya özel script içine standart bir resim gibi yükleyebilirsiniz.
  • Kod Olarak ( KOD AL): Eğer "ben resimle uğraşmam, sitem hızlı olsun" diyorsanız bu butona basın. Size özel bir HTML kodu verecek.
4. Kodu Siteye Nasıl Eklerim?
Aldığınız kodu;
  • Özel Scriptlerde: İlgili .php veya .html dosyasında başlığın görünmesini istediğiniz yere yapıştırın.
  • CMS Sistemlerde: Yazı editörünün "Kaynak (Source / HTML)" moduna geçip kodu oraya ekleyin.
Teknik Detaylar & Sıkça Sorulan Sorular
  • Tüm CMS'lere Uyumlu mu? Evet! Ürettiği çıktı standart HTML/CSS veya PNG olduğu için WordPress, Joomla, MyBB, vBulletin ve tüm PHP panellerle %100 uyumludur.
  • Yeni Font Nasıl Eklenir? Kodun içindeki styles dizisine yeni bir Google Font adı ekleyebilir ve en üstteki <link> kısmına o fontun kütüphanesini dahil edebilirsiniz.
  • Renk Stili Nasıl Değişir? Kodun içindeki .s1, .s2... sınıflarındaki color ve text-shadow değerlerini değiştirerek kendinize özel renk paletleri oluşturabilirsiniz.
Demo Adres:BURADAN BUYRUN

Not: Bu araç tamamen ücretsiz ve açık kaynak olarak Allaturkaa üyeleri için geliştirilmiştir. Tasarımlarınızda bir imzamız bulunursa ne mutlu bize!
Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • master-6.png
  • m3620_pro.png
Seyyah20 belirtilen dosyaları ekledi:

Sade.

Orta Düzey

• "Sade." bir kadın

• 1194
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 15.04.2026, 02:02

ben çok çalışmam gerek anlamadım ama yuregine saglık masaustune inmiyor demi illaki siteye gömulecek

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

3

Sunday, 19.04.2026, 23:46

Evet Sitelere veya bloglara ek sayfa olarak eklenebilir. Pcde bir kenarda Html dosyası olarak dursa da olur çünkü açınca yazmaya başlayabilirsiniz.