Bir başka konu önceleri hiç olmuyordu pc fllaş belleği görümyo yani takınca dıt diye ses geliyor ama görmüyo onuda uğrastım uğrastım yapamadım arkadaslar yardım ederseniz sevinirim
flash bellek genelde içinde küçük bir cip barındırmakta ve bu cip bilgisayar ve kendi arasında belli bir frekansta uyum saglamakta..
genelde hemen bılgısayarı gorunce ön slotlarda yer arar ve bu alana takarız ama en buyuk hata bu bazen ön slota yanlış baglama yapılır yanı usb ters baglanır ve o yuvaya ne takarsak guc ters oldugundan flash yanar...
eger kendı bılgısayarında ise daha önce yoktu diyebilirsin ama anlık voltajda buna yol acar yada donanımı guvenle cıkar demedıkten sonrada bu durum buna yol acar...
bilgisayara takınca ısık yanmıyor yada hıc hareket yoksa cip elveda .. ama bazen bılgısayar virüs yada bu yuzdende gormuyor olabilir başka bilgisayrda dene açıyomu bakalım
bios ayarlarıan gir default olarak ayarla yine görmesse flash belleği güvenli kipte virüs taramasından geçirt yine olamsa elveda de yeni bir flash bellek al başka çare yok
NOT:
flashı pc nize takıp çıkartacağınız zaman yapmanız gereken şu olmalı arızalara sebep vermemek için
işiniz bitince ana ekranda saat yanında usb simgesi durmaktadır.bu simge usb takıldıgındada görülmektedir. o simgeye tıklayıp durdura basın ve donanım kalktı yada işlem tamam yada donanım guvenle kalktı yazısı cıkınca flahs ınızı cıkarın bu en gecerlı yontemdır.. bunu unutmayın..