Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
esram, temaları indirebilmeniz için beğendğiniz temaların sağ alt köşesinde indir yazısı göreceksiniz tıklarsanız fcp dosyası olarak indirebilirsiniz
fcp ler bu bölümde
:burda:
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=135
Harika olmus , emegine ellerine saglik, paylasiminiz için tesklr.
yaa arkadaslar benim bir SIKINTIM var.radyoda özelleri isterse herkes okuyabilir mi.yani radyo sahibi bunu kendisi ayarlayabiliyomu?bana özeller hakkında bilgi verin lütfen. :roll:
serbay, aramayı kullan
açıklama mevcut
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=90149&highlight=#90149
serbay, hayir boyle birsey yok,
4.15 de ayni nickle birden fazla kisi girebiliyordu ve dogal olarak birisinin yazdigini digeride gorebiliyordu,
ama 4.16 ve F5 de boyle bir imkan yok...
çok tsk ederim.
ama nasıl vıp olabilirim yazdığım mesaj sayısı ilemi
dj_esenrüzgar,
Bismillah
Son Ziyaret: 12.12.2008, 19:20
Toplam Çevrimiçi Süre: 00:03:43
Son Çevrimiçi Süre: 00:03:43
Ziyaret sayısı: 1
Sayfa Hiti: 3
dj_esenrüzgar, mesaj sayisinin onemi yok,
buna aldanipda her onunuze gelen mesaja kopyala yapistir cevaplar yazmaniz hos olmaz,
paylasim onemlidir, yaptigini paylasimlar ve diger arkadaslara olan yardimlarinizla zamani geldiginde VIP olabilirsiniz,
sizin icin henuz cok erken..
fonlar ınanılmaz guzel ellerınıze saglık
desing tool deki preset in içinde import form file sorunu
arkadaslar ben vista kullanıyorum ve dizaynı degıstırmek ıcın desing tool deki present ı tıklıyorum sonra import form file yi tıklıyorum ama ındırmıs oldugum dosyalar gorunmuyor yardım lütfen.
efelemece, dosya derken temayımı alamıyorsun radyona
tam olarak anlamadım
işareti kaldır uygula tamam de temalarını sorunsuz yükleyebilirsin artık
tema yükleme bittiğinde işareti tekrar yerine koyabilirsin
tesadüfen buldum cok hoş bi site yardimlariniz için tskr ederim
cansınnn,
ozaman sitemize hoşgeldin arkadaşım
herhangi bir sorunun olduğunda konu başlığı içinden soru sorabilir paylaşımda bulunabilirsin
elimiziden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırz
bu temalar her radyo sayfasinda calisiyormu ?
yesim434,
neden çalışmasın radyon varsa burdaki temalar zaten radyolar için alıp kullanabilrisin
elinize sağlık güzel anlatmışsınız