:burda: İŞTE BURAYI TIKLA foruma baya baktim ama sanirim bu paylasim yapilmamis daha önce cok basit cok sade ama cok hos umarım isinize yarar ben cok sevdim cok güzel görünüyorr iste bir örnek
sairfmm, prenses ben yaparim sorun degil ama inan cok kolay asagida yazan İŞTE BURAYI TIKLA yazısını tıklarsan 4 adımda programsız falan yazabilirsin istedigin parilti sekli ile istedigin büyüklükte ve istedigin yazı stilinde olmazsa tekrar söyle oke))))) yazalim
SLM BEN YAZDİM BURDAN AMA RADYOYA KAYDEDEMEDİM BANADA Bİ KAC TANE DJ İSMİ YAZAMISIN DJ YAGMUR DJ KAPLAN DJ DERTLİ74 DJ HÜLYAM HasretimsiİN~FM HOŞGELDİNİZ ŞİMDİDEN TSKLER
başlığı oku arkadaşım simli yazı yazma sitesi diyor arkadaş yazmıyor
siz girip siteden kendiniz beğendiğinizi yazıyosunuz
ayrıca radyoya kaydedebilmenz için yaptığınız yazı gif in
üzerine sağ tıklayın özelliklerine girdiğinizde o yaptığınız gif in url sini görceksiniz url yi alın radyonuzdaki picture bölümünden aldığınız url linkini yapııştırırsanız gif radyonuza gelmiş olur
diğer türlü resim dosyası olarak eklerseniz 100 kb tan büyük uyarısı verir
ÖRNEK:
http://img99.imageshack.us/img99/5310/z494abb3562794jx7.gif
böyle bir link görceksiniz bu linki alıp picture url bölümüne yapıştırın
bisey sora bilirmiyim simli yazi yaziyorum ama radyoya koydugumda gözükmüyo bu sever yeniden yapiyorum ve sitede sadece url adresini alip yapisdiriyorum bu sever nick geliyo ama o parlak simler parlamiyor sebebini örene bilirmiyim yada yardimci olabilirmisiniz tskler