Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tesekkürler yüregine saglik
harika olmus
ama bir kac tane DJ DELi YÜREK RENKLI VE MODEL SADE
OLURSA TESEKKÜRLER
selamm sadece muharrem yazabilirmisiniz şekilli bu resimdeki gibi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
yukardaki gibi yapamiyorum ben malesef k.bakmayin asagida bi tane yaptim umarim begenirsiniz.

slm
DJ BİRBEY İSMİNİ HAREKETLİ YAZMANİ RİCA EDİYORUM
ŞİMDİDEN TŞKR
BANA DA BİR DSOHBET-FM YAPABİLRMİSİN NE OLUR
slm benim icin DJ*NUR YAZARSAN SEVINIRIM TSK SIMDIDEN

askım bitane de bana yap benim temaya bak bi ona göre uygun korkunccccccccc birsey olsun muckss
ild
birde bunu yaz 3d olsun bitanem
Güllerinde agladıgı birgün vardır
ama bır gül varki onun gözlerinde
hep göz yası vardır
ild
slm değşik haraketli dj isimleri rica edebilirmiyim dj keje tsekkür ederim
fıstık işin az diye duydum onun için bişeyler isteyim tam zamanı dedim . Rica etsem bana Dj KATLAN Dj EMRE Dj GÜLÜM
YENİ YILINIZI KUTLAR SAGLIK MUTLULUK DİLEGİYLE ÇOK TŞK EDERİM ELLERİNE SAGLIK EMEGİNE SAGLIK İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM SAOL İYİ GECELER SANA KOLAY GELS!N BYYYYYYYYYY
yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar saglık ve esenlikler dilerim ayrıca vermis oldugum nickleri yaptiginiz için elinize yüreginize emeginize saglık tsk ederim herkesin huzurunda sizlere gene görüsmek dilegiyle umutuyla ALLAHASMARLADIK bye bye
selam elien saglık kardesim çok guzel oldular ben ASYA FM BİRDE
DJ NİHAT DJ SILA YAPABİLİRSEN ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEDEN TŞKLER KOLAY GELSİN
tesekkürler
eline
yüreginize
saglik
yanliz eksik var rica etsem DJ Dünyam degisik modellerini
rica etsem
sagolun
Dj Bitanesi Sizlerle Degişik Bi Kaç Şekilde Yazarsaniz Sevinirim Şimdiden Tsqlerrrr
sizden bir ricam var bana bir kac tane degisik model Hosgeldiniz yaparmisiniz simdiden tesekkürler
süper olmus kardes eline saglik
[rainbow]
[flash width=250 height=250][/stream][/video][video width=400 height=350][stream][ram width=220 height=140]
Merhaba,
daha öncede yazmistim ama nedense silinmis,
mümkünse banada yapar misiniz
www.edit.com
olarak, kirmizi ve eflatun olarak iki tane farkli olabilir.
Cok tsk ederim, hakkaten cok güzel yapiyorsunuz.
Aslinda bize nasil yapildigini anlatirsaniz sizide bu kadar yormamiz oluruz.
[quick width=480 height=224]
Merhaba,
daha öncede yazmistim ama nedense silinmis,
mümkünse banada yapar misiniz
www.edit.com
olarak, kirmizi ve eflatun olarak iki tane farkli olabilir.
Cok tsk ederim, hakkaten cok güzel yapiyorsunuz.
Aslinda bize nasil yapildigini anlatirsaniz sizide bu kadar yormamiz oluruz.
paylasim icin cok tesekkürler elinize saglik
HARAKETLİ DEĞİŞİK DJ İSİMLERİ RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN TŞKÜRLER YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
selamm sadece muharrem yazabilirmisiniz şekilli bu resimdeki gibi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
yukardaki gibi yapamiyorum ben malesef k.bakmayin asagida bi tane yaptim umarim begenirsiniz.

TEŞEKKURLERR GÜZEL OLMUŞŞ ELLERİNE SAĞLIKK

) BEĞENDİMM BEN
slm tekrar bir ricada bulunacaktım. RUHAFM diye yazabilirmisiniz mümkünse eğer.şimdiden teşekkürler

)
kardeş bende senden (halka icinde dönen) kırmızı renkte ,DJ USTA ,DJ CAKIR,DJ PAŞALI,DJ ASI,RİCA ETSEM ŞİMDİDEN TŞKLER