cevap alamadım öncelikle emeğinizesağlık. ben dj müge yazısı rica ediyorum bikaç renkte ve çok büyük olmazsa sevinirim
Dj Gamze
Dj İsyankar Gizem
Dj Gamze
Dj İsyankar Gizem
Zitat von »"aykedo"«
süper çalışmalar emeğine sağlık kardeşim rica etsem dj müge deişik renklerde azda cicili bicili olursa
şimdiden tşkrlrrrrr....

Zitat von »"radyokirsehir_fm"«
RADYO SIRIN ABI TSK AMA RADYONUN YUZUNE KOYAMIYOM BUNLARI BUYUK GELIYOR 100KB DEN BUYUK RICA ETSEM KB DUSURE BILIRMISINIZ EMEGINE SAGLIK COK GUZEL OLMUSLAR WWW.editCOM VE RADYOSIRIN BUYUK GELIYOR KB TESEKKURLER
Zitat von »"__anatolia__"«
Selamlar bana
1 DJ BEBİŞİM
2 DJ B@R@N
3 DJ ANATOLİA
4 GÖNÜL DOSTLARI FM'E HOŞGELDİNİZ
5 DJ EFSANE
DEGİSİK HAREKETLİ GİFLER YAPABİLİRMİSİNİZ
KOLAY GELSİN COK TESEKKÜRLER

Zitat von »"asd54asd54"«
selam arkadasım tüm emeklerıne tesekür ederız harıkalar yapıyon senden bı rıcam olacak mümkünse tabı
sakaryadan canılı yayın yazarmısın dönenlerden simdiden tesekür ederim bıde halodayı aykız kırmızı renk yaparsanız sevınırım
ıyı calısmalar
elınıze saglık

Zitat von »"GÜL_TANESİİ"«
DJ_GÜL_TANESİİ VE DJ_MASUM_SERSERİ SANA BIRAKIYORUZ HEPSİNDEN SENİN FİKRİNE GÖRE GÜZELLERDEN YAPARSANIZ BİRER TANE ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK TŞK EDERİM KOLAY GELSİN ALLAHASMARLADIK @" .•:*¨`*:•. @.•:*¨`*:•@*¨`*:•.TESEKÜRLER.•:*¨`*:•."@" .•:*¨`*:•. @.•:*¨`*:•@ bash bash pai pai bys

Zitat von »"Ertab_34"«
vaybee43, eline koluna saglik gifler güzel olmus ama bazilari 100 kb buyuk buyuk olanlari radyo sayfasinda kulanamiyoruz bide ~**DJ-LAKİN**~ Dj~MEHMET ikisi içinde degisik turden bir kaç çesit yaparsaniz sevinirim simdiden tskrlerimi sunuyorum kolay gelsinn kib aeol byee

Zitat von »"sheqer_61"«
banada goze en ıyı sekılde hıtap edecek canlı renk ve ısıltılı seklde dj.ugur ve trabzon-fm yazısı ıstıorm kactane yazabılrsenıssımdden tesk kurlerımı sunuyorum kolay gelsın ...

Zitat von »"asd54asd54"«
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom

Zitat von »"C@NISI"«
su gifin aynisindan~*SeNsiZLiK_ÖLüM*~ rica edebilirmiyim cok güzel olmuslar tskler renk olarak beyaz birde gri yapa bilirseniz sevinirim tskler