Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam radyo-anadolu fontu ile DERYALARDAYIM-FM,
HOŞGELDİNİZ,
''www.deryalardayim-fm.com'' (i ile yazılacak)
yazarsaniz çok seviniriz radyomuz adina sizi kutluyorum. Emeğinize yüreğinize sağlik.Başarılarınızın devamı dileğiyle ALLAH a emanet olun.
almanyadan canli yayin.... dj dilara...asimavifm hosgeldiniz kirmizi sekillerde yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim
fistik okadar yazdim ama cevap allamadim yapmicakmisin yoksa zamanin mi yok tema yapdim arkadasima acilen temaya eklemem gerek nick ismini lütfen yardimci olurmusun
C@NISI,
senin ne istedin ben anlamdım ki kac kere degsik birseyler yazmısın yok böyle yok şöyle gibi güzel yaz da tam ne istedini yapiyim hemen tamamı bacum :up:
SLM KOLEY GELSIN ELINISE SAGLIK BENIM BIR ISTEGIM VAR YAPARSANIZ SEVINIRIM BENIM ISMIMI DE YAPARMISINIZ DJ EFSANE DJ İMREN YAPARSANIZ SEVINIRIM TEKRAR KOLEY GELSIN ARKADASLAR
slm
yapmısken bende isterim DJ 06gece06 simdiden teskur
kardes banada resimler yapsana lütfen
1. KutsaL fm
2. erkom
3. DJ eqQ
4. eko
Bunlarin Dördüne ReSimLer yaparmiSiniz Lütfen Simdiden Cok SagoLun
sag ol vaybe kardeş bidaha cıkmam karsına ellerine saglık herşey için cok tşk ederim kusura bakma senide üzdüm sana başarılar dilerim :cry: :roll:
sag ol vaybe kardeş bidaha cıkmam karsına ellerine saglık herşey için cok tşk ederim kusura bakma senide üzdüm sana başarılar dilerim :cry: :roll:
oy kıyamam sana cık cık karsıma tabi ama az mola ver kardesim bee :blink2:
vaybee ayni buna benzer (Dj YARALI YÜREK Dj SONER AYDIN ) bu isim bir gifin icinde olacak birde ayriyeten ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ Dj ZEHRA ERGENC BIR KAC CESIT OLURSA SEVINIRIM
DJ VOLKAN VE DJ ASLIHAN yazarmısınzz
KARDESSS YAZILAR ICIN TSK EMEGINE SAGLIKK SAOLASAINNN