*Se-LiN*,
tekrar aramzıa hoşgeldin görevinde başarılar dilerim.
zor ve sorumluluk isteyen bir görev bunuda başaracak kadar forumda kendini belli eden kişilerden birisin bitek fark şu oluyor önceden insan üye iken sadece bikaç temaya bikaç yazıya bakıp geçiyodu işte zorluk burda başlıor moderatör veya farklı görvler verildikce tüm forumdaki yazı resim fcp tema kısacası bütün bölüme bakmak gerekiyo
ben mause'e tıklıya tıklıya 5 maus'e hallettim habire tıklıyom işte
önceden koltuk reyonu açcaktım şimdi mause işi daha karlı diye düşünüyom forumda
Bende mause veriyim bari --->
Tekrar hayırlı olsun moderatörlüğün
Bilgi vermek, foruma sahip çıkmak, ağır başlılığı bir kenara atıp, üyeleri ve mesajları kontrol etmeyi bırakıp sadece kendini eğlenceye, makaraya ayıran kişiden mod olmaz ancak üye olur espiri ve şakadan forum oyunlarına katılmak vs. aşırıya kaçırılmadığı sürece
İşe Yarar Paylaşımları Üyeye
İşe yarar paylaşım denildiğinde akla sakın her türlü paylaşım gelmesin
İşte işe yarar paylaşım:
İşe yaramaz paylaşım:
Bilgi verir,
üye yardıma ihtiyacı olduğunda üyeye bilgi verir doğru yolu gösterir
foruma sahip çıkar
forumu kendi forumu gibi sahiplenir, korur ve yücelten kişidir. foruma düşman olan, karalamaya çalışan çöpçatanlara kişilere karşıdır
kendini kimseden üstün görmez
yetkili kişide olsa kendini üyeden üstün görmez sonuç oda buraya ilk üye olarak geldi ( uyarmak - banlamak kendini üstün görmek denmez )
gerektiğinde üyeyi uyarır
üyenin amaçı burada bilgi almak, bilgi vermek, eğlenmek değilde başka amaçlar aramaya çalışırsa mod onu uyarır bir daha yapmaması için, bir daha yaparsa üyeyi forumdan atılmasını ister üst düzey yöneticilerden
ağır başlıdır
bukonudaki amaçın üstüne çıkan kişiler ağır başlı değildir. ağır başlı demek herşeyi yerinde ve zamanında yapandır. sinirlendiğinde direk öfkelenen kişi değildir. yapacağı şeyi düşünerek yapan kişidir. yaptığın için arkasında duran kişidir, makara kukarayı ayarlamasını bilen kişidir