Selamlar arkadaslar merhaba kly gelsin yaptıklarınız çok güzel ve harika çok beyeniyoruz siteden allah sizi eksik etmesin vay be arkadaşım isteklerim olacak mümkünse size zahmet simdiden çok çok tşk ederim saol DJ~BeTüL kendi etrafında dönerli ve bir tanede yanıp sönen ve degisik dönenden mümkünse DJ_ELa_GöZLü DJ_BuSe_ DJ_SiNeMDe DJ~YeLDa DJ_ONDÖRTBAHAR DJ_YaĞMuR-DaMLaSI TŞK EDERIM SAOL ARKADAŞIM ŞİMDİDEN ELLERİNE SAĞLIK
slm arkadslar bana dj lerimizin ismini yazarmisiniz lfn.
N€HiR, Asi_MaVi, CEM, DeLi_FiSeK, AYTEN, MELEK, MiHRi, N€FR€T, EFSANE, SiLa Dj GUNEY tskler
saygilar sevgiler
arkadsim bana: Hosgeldiniz canli yayinda C€M ile birlikte, yazabilirmisiniz
Hosgeldiniz canli yayinda N€HiR ile birlikte
Hosgeldiniz canli yayinda N€FR€T ile birlikte
Hosgeldiniz canli yayinda Asi_MaVi ile birlikte
birde: Canli yayin Hollanda
Hosgeldiniz canli yayinda MiHRi ile birlikte
yazabilirmisiniz. renkleri kursun, altin, olsun lfn
Arkadasim Dj Nefret, Dj MiMi, Dj MiHRi, Dj NEHiR, Dj Asi_MaVi(mavirenk), DJ AYTEN yazabilirmisiniz, doner harflerden olsun lfn, reklerini yazmami soylemisiniz isimlere uygun rekler olsun lfn size burakiyorum, tskler CEM
SELAMLAR HAYIRLI PAZARLAR SIZE KOLAY GELSIN ELINNIZE SAGLIK
RICA ETSEM DJ ISMI ICIN
DJADNAN
DJNURCAN
BIKACDENISIK DJ ISMI YAPARMISINIZ SIMDIDEN TESEKÜR EDERIM SIZEKOLAY GELSIN ELLERINIZE SAGLIK
selamlar emeginize sağlik cok güzel olmuşlar.bende bir ricada bulunabilirmiyim CANLİ YAYİN OYMALİTEPE FM HOS GELDİNİZ DJ AVNİ BESER YAZARMİSİNİZ TESEKÜRLER
vay be kardesim dj isimleri için teşkr ederim ama crayz_dodo ismini yanlış yazmıssınız tekrar rica edebilirmiyim renk beyaz ve acik gri olabilir teşkrl