Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
FORUMUN KENDI RADYOSU OLSUN MU :?
foruma konulan radyo tüm forum tarafından dinlensin
gerektiğinde isteklerde yapalabilsin müzik eşliğinde forumu izlemek daha güzel olmazmıydı 
öyle bir uygulama olmalı ki bu forumdaki radyo diğer radyoları girmeyi engellememeli tıpkı oyun salonlarındaki gibi
dinlemek istemeyen radyoyu kapa butonundan kapayabilmeli
bence böyle bir uygulama güzel olurdu sizce ??
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
nisa nisa,
forumun bir radyosu varya
Bizim Radyo - Rulet
nezaman oralara takilsam, burdan tanidigim djleri, dinleyicileri görüyorum.
muzik tarzlari veya sohbetleri hosuma gitmezse ya
Güncelle yada favori radyomun
sid numarasini vererek degistiriyorum.
Zübeyde, ben o şekilde demiyorumm forumda gezinirkenn diyorum
allaturkaya girdiğinde müzikle geziceksin forumuforumun içinden bahsediyorum
hmmm allaturka Flatcast supportu yapiyor, baska bir sistemin radyosunu kullanmalari nekadar dogru olur bilmiyorum?! :s045:
flatt radyoları gibi olmucakki
nisa nisa,
Zübeyde, 'nin anlatamak istediğide o işte
Allaturkaa flatcast yardım (support) sitesi iken başka bir radyoyu neden kullanalım
beratcan, off abimm anlatamadım yaa sitede müzik dinlemek diyorumm ahh ahhh müzik ruhun gıdasıdır yaa
nisa nisa, bunun için siteye bir sistem eklenicek farklı bir radyo sistemi flatcast yardım sitesinde farklı bir sistemin olması doğru olmaz. Anlatılmak istenen bu sen Bizim Radyo ya tıkla gez radyoları
eskien portaldan tikladiginda iframe olarak cikiyordu flatcast radyo ve altinda forumcikip dinleyebilirdun belki oyle olusa olur diger sistem flatcast destek sitesine gitmez cunku
flatt radyoları gibi olmucakki
Nasil olacak peki?
Biraz anlatirsan fikrimizide söyleriz, ben sahsen tam anlayamadim.
oyun salonlarında salonda oyun oynarken radyo çalar isteyen mesajla istekte bulunur orda flattaki gbi sohbet edemezsin sadece dj i dinlersin yada dj olmadan sadece müzik dinlersin dinlemek istemediğinde kapa butonu vardır müziği kaparsın bende o şekilde düşünmüştüm bi flat radyosu gibi değil yani
mesela pc nizi açtıgınızda vinapı acıyorsunuz onun gibi düşünün pc de uğraşırken bi yandan müzik dinliyor bir yandan işinizi yapıyorsunuz istemediğinizde de kapıyorsunuz bunu gibi bişi tam adını bilmiyorum bu yöntemin
Birde Haftanin Dj Seceriz Forumdan
Veya Rulet Gibi Kim Djlik Yapicak Diye Onda Sira Olur
nisa nisa, bunun gibi birsey diyorsun galiba
@s@let, hahahaaaaaaa evett ne güzel olurr ben gönüllü olurum valla böle bişi olursa seve seve dj lik yaparım
<iframe name="iframe" src="adres.html" width="470" height="470" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" align="absmiddle" border="0" frameborder="0">
bu kodu kullanarak flatcast radyoda forum ustunde acilabilir fakat admin boyle sey yaparmi bilmiyoruz
Cyber.Erbil, evet forumun üstünde radyoyu dinlemek istemiyorum yazar butonu tıklayan kapar ve forumun her tarafında müzik sesi duyulur ama istersen sadece girise yerleştirelebilir diğer taraflara girildiğinde müzik gitmez bu da bir seçenektir
Cyber.Erbil, orasını bilemem

benden öneri karar Allaturkaa yönetimine kalır
çogu kişi gününü burda geçiriyor ben şahsen müzik dinleyerek forumu gezmek isterim
nisa nisa,
çok güzel olur aslında