abi dj yazisi haricinde baska güzel sözlerde yaziyormusun yani isticemde yapiyorsan bura dj istek yeri bilyiroum yinede sorayim dedim tsk ne cok istegim var dimi abi cokmu yüszüzlestim yoksam :hiding:
abi dj yazisi haricinde baska güzel sözlerde yaziyormusun yani isticemde yapiyorsan bura dj istek yeri bilyiroum yinede sorayim dedim tsk ne cok istegim var dimi abi cokmu yüszüzlestim yoksam :hiding:
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga yasısı rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga sizlerle rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal
Hepsini Bir Arada yazarsaniz Minnettar kalirim
$imdiden Elleriniz Dert Görmesin ins....!
Saygilar
65 sayfa yazı yazdım ilk defa işimi kolaytıran biri oldu tesekür ederim sizee yazı sekli ve yaılısı bana en kolay en anlayabilecem sekilde yazmıssınız tesekürler daha guzellerini daha sonra yapacam size söz