Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abi dj yazisi haricinde baska güzel sözlerde yaziyormusun yani isticemde yapiyorsan bura dj istek yeri bilyiroum yinede sorayim dedim tsk ne cok istegim var dimi abi cokmu yüszüzlestim yoksam :hiding:
slm *biryudumdostlukfm* ve *Safir__ deişik yazılar rica ediyorum tşk ediyorum kolay gelsin...
sa dj elif yasisi rica edebilrmyim ..simdiden tskler :masum:
isom abim banada serseri genc yazarmsin
benim kim olduğumu biliyosun
www.damlafm.com
dostluk ve kardesliğin birlestiği mekan
olcay sen ne arıyorsun buralarda delüü hahhahahhaa sana kralını yaparız olcaycım ne demek sen özelden gel bana mekanımızda görusuruz
aslida tsk etmem ilk yazdiginiz icindi ama suan ikinci iicnde gecerli.emeginize saglik
eyvallah nazo :thx:
abi dj yazisi haricinde baska güzel sözlerde yaziyormusun yani isticemde yapiyorsan bura dj istek yeri bilyiroum yinede sorayim dedim tsk ne cok istegim var dimi abi cokmu yüszüzlestim yoksam :hiding:
ver guzel sözleri yardımcı olmaya calısem
Selamun Aleyküm
Banada
*CanCeylan_FM
*CanCeylan
SiZLeRLe
Hepsini Bir Arada yazarsaniz Minnettar kalirim
$imdiden Elleriniz Dert Görmesin ins....!
Saygilar
ıso abım emeyıne saglık ellerın dert gormesın saolharıka olmus tesekkurler
SLM İSOM BANADA SADECE DJ DERMAN VE DJ EMİN YAZARMISIN SİMDİDEN TSK EDERİM
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga yasısı rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga sizlerle rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal
özür yanlıs yazmısım dj tolga sizlerle olacaktı altın ve gümüş rengi tsklr
bana Dj HaT^C3 yazarmısınızz hareketlıı olsun ama dönenlerden olmasınn şimdiden tsklerr ellerine saqlık
isom kardes bana
DJ KORKMAZ
DJ MEÇHUL
RADYOELİF
YAZARMISIN YAZARSAN SEVİNİRİM
bana Dj HaT^C3 yazarmısınızz hareketlıı olsun ama dönenlerden olmasınn şimdiden tsklerr ellerine saqlık