Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
isoM ABİ çOK GüzEl YaPıYorSun ElLERİNE sAqlık
Cok tsk ederım. benı unutunuz sanmıstım uzun zamandır bakmamıstım emegıne saglık cok hos olmuslar. Hakkını helal et kardesım .ALLAH c.c. razı olsun.
eyvallah saolun
Re: dj ısmı
SELAM ISOM EMEGINIZE SAGLIK COK GUZEL YAZILAR.BENIMDE SIZDEN BIR RICAM VAR MUMKUNSE.ALTAKI ISIMLERI AYNI ANDA BIRI SAG DONMESINI DIGERININ SOLA DONEMESINI ISTIYORUM.
FiRaRi SeWDaM
YaGMuRDaN SoNRa
umarım anlata bılmısımdır)) yazı sarı olursa sevınırım.sımdıden cok tsk edıyorum emegınıze saglık
taifen aynı ii gunlerde kullan
slm bende istekte bulunmustum amaa yazmamisiniz sanirim caniniz saolsun
özür kardesim görmedim tekrar yazarmısın 2 gundur yogundum görmedim
[/b]slm isom Hemsom.....tek kelime ile harikasin....emegine ve ellerine saglik....ne kadar tsk. etsem acdir......basarinin devamini dilerim..
Saygilar
eyvallah hemsom gule gule kullan
:ileributon: ISOM, :geributon: güzel ellerinize salik tsk lerrrrrrrrrrrrrrr
güle güle kullan kardesim
selamin aleyküm ellerine emegine saglik '' ISOM'' evet haklisiniz yorulmakta başliginizi sürekli takip ediyorum hepsi bir birinden güzel bende AMENNA ve Gulsuyuu istiyorum her renkte her sekilde pembede olursa sevinirim simdikten tskler
a.slm bi ricada daha buluna bilirmiyim :blink2:
bana iyiki dogdun simal iyiki varsin rica acela lazim lütfen
süpersin cok tsk ederim emeyine salikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
isoM ABİ çOK GüzEl YaPıYorSun ElLERİNE sAqlık
EYVALLAH KARDESİM
ISOM cok güzel olmus ellerinize yüreginize saglik Allah razı olsun sizden
İSOM Yine ben kalbin-yolu ve bir_garip_yolcu da yazarmisin ltfn tskler...
ISOM yine ben
1.ONUR için (radyoesende onur ile berabersiniz falan diye bisi hani o havai fisekli olan giften)
2.MUHTAR için (yine ayni yazilar) olan 2 adet gif rica etsem olurmu...
Simdiden ellerine saglık der tesekkürlerimi sunarım...
EMEL
selam ben 29 nodan ADMIN !.Mavi_Gece.! yazisi alabilirmiyim mavinin renk tonlarinda bir kac adet
ILGINE TESEKKUR EDERIM.ÇOK GUZEL OLMUS.ELLERINE SEGLIK.COK SAOL.
ISOM cok güzel olmus ellerinize yüreginize saglik Allah razı olsun sizden
eyvallah gulsuyu