Giriş yapmadınız.

• "nisa nisa" bir kadın
  • Konuyu başlatan "nisa nisa"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 26.05.2009, 20:42

SEN BOŞLUKLARI DOLDUR O SANA MEKTUP YAZSIN :p

Başlıktan da gayet belli..Boşlukları doldurup gönder diyoruz ve çıkan komik mektubumuzu okuyoruz =)

http://www.beles.org/ask_mektubum.htm

benim çıkan mektubum :P

Canım Sevgilim CANIM AŞKIM;
Bu mektubu sana BODRUM dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ASI VE MAI şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin SENI SEVIYORUM ASKIM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. ..... yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 35. günü.Sana ALÇAK diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana KABILIYETSIZ demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

CANIM AŞKIM; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün KEK almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 35 gün olmuş ve ben o KEK i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için ÖTEKİ SEVGİLİMİ bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; SENİ SEVİYORUM AŞKIM Bİ DENEM .. CANIM AŞKIM
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "nisa nisa" (22.04.2011, 23:19)

engongem

Moderatör

• "engongem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 26.05.2009, 20:55

Canım Sevgilim MÜGE;
Bu mektubu sana KARŞIYAKA dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz İNCİ TANEM şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ZUZUMMM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 31 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana YOSMA diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana KARAVANA demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

MÜGE; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün PİZZA almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o PİZZA i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için PC 'Mİ bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; ÖPTÜM MÜGE

teşekkürler nisa

:up:

*Se-LiN*

Profesyonel

• "*Se-LiN*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 26.05.2009, 22:28

engongem mektubundaki yosma ya :kopx: koptummmmmmm :kopx:

4

Wednesday, 27.05.2009, 10:52

Canım Sevgilim murat;
Bu mektubu sana deniz dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz bir sevda masalı şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin AŞKIM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 29 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana KALPSİZ diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tüh tüh demiştin.Ama arkasından gelen reçel

murat; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün börek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herşeyi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; HER ŞEY YALAN YALAN murat

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 12.06.2010, 11:29

malum mekan değişti :)))

Canım Sevgilim ex aşkım ));
Bu mektubu sana izmir dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz kıyarım canıma şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin şeni şeverdim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 28 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 27. günü.Sana hain diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kabiliyetşiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

ex aşkım )); Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün börek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 27 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki şefgulumu bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; hala şeni şeviyomm ex aşkım ))

6

Saturday, 12.06.2010, 11:38

İSMİ LAZIM DEĞİL AŞKIM

Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim.. sevinçti, aşktı göğsüme bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım?

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış, kötü bir rüya.. Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü.. ama en beteri buymuş.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın, alır saklardım.Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı.. kimsenin dokunamıyacağı bir tarih. Ama hiçbir şey kalmadı.. Bir yokluğu varsaymışım. Bir HİÇ’e sarılmışım. Çölde serap bile değilsin. Serabın gizli ışığı vardır. Sen ışığı yutan karanlık.. bir kör kuyu.. Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım.

Nasıl olsa biterdi bu aşk. Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı.. Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin. Kökün çürük, yaprağın kül, meyvan zehirmiş. Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım. Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım.

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsun. Asıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım?
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

7

Sunday, 13.06.2010, 03:48

Canım Sevgilim Kırçiçeğim;
Bu mektubu sana Camkenarı dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Lalalala şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Canımcım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 31 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana Kansız diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Kıyamaz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Kırçiçeğim; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Yımırta almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o Yımırta i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Hiç Birşeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Sen Senle Kal Bende Benle Kalayım Kırçiçeğim

Hoş Oldu Be Ben Bundan Sonra Bütün Mektuplarımı Bu Siteye Yazdırayım En İyisi :D :D :D
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

8

Sunday, 13.06.2010, 03:53

Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o Yımırta i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Hiç Birşeyimi bile feda edeceğimi unutma.
:D:D:D gece gece güldürdün beni babush ALLAH ta seni güldürsün emi senin bu herseyi tiye alan huyunu kiskaniyorum:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

9

Sunday, 13.06.2010, 03:56

Eee Akıllı Olup Dünyanın Kahrını Çekene Kadar
Deli Olacaksın Dünya Senin Kahrını Çekecek ;)
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

cantanem35

Profesyonel

• "cantanem35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 1.04.2011, 00:55

paylasim icin tskler :thumbsup:
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█

11

Friday, 1.04.2011, 18:51

Canım Sevgilim aşkım;
Bu mektubu sana hawai dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz geri dön şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin seni özledim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 32 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana küstüm diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tuturamadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel

aşkım; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni çok seviyorum aşkım

tskler nisa buda bana düşen mektup :))
Saygım adabımı aştı bu gece.

usta_37

Jüri

• "usta_37" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 1.04.2011, 19:00

Canım Sevgilim civcivim;
Bu mektubu sana istanbul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz mavi boncuk şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bir tanem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 40 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 12. günü.Sana zalimm diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana karavanacı demiştin.Ama arkasından gelen reçel

civcivim; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başka radyoya gitsen bile..) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 35 gün olmuş ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için temalarımı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; unutamadım civcivim

:D :D
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Friday, 22.04.2011, 23:24

Canım Sevgilim on numaramm;
Bu mektubu sana izmir dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz senin adın aşk olsun şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkımmm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 30 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 45. günü.Sana canım diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kabiliyetsiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

on numaramm; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni seviyorum aşkımm on numaramm

:)))))))) puhehehehe

14

Tuesday, 26.04.2011, 00:37

:gelgel: :gelgel: :gelgel: :gelgel:
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."

15

Tuesday, 26.04.2011, 00:43

Canım Sevgilim gönlümdeki gözüm;
Bu mektubu sana daglara dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz gitme şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin seni cok ama cok seviyorum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 40 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 43. günü.Sana tas kalpli diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana keske demiştin.Ama arkasından gelen reçel

gönlümdeki gözüm; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 43 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; gitme yikilir kalirim gitme sokaklar karanlik gitme gönlümdeki gözüm

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Monday, 16.05.2011, 01:29

Canım Sevgilim böcegim;
Bu mektubu sana samanlik dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz hayir olamaz şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin canim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 88 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 49. günü.Sana alcak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana acemi demiştin.Ama arkasından gelen reçel

böcegim; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün imambayildi almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 49 gün olmuş ve ben o imambayildi i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hicbiseyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; defol git böcegim
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.

17

Thursday, 9.08.2012, 18:05

Canım Sevgilim aşkım;
Bu mektubu sana ev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz bal gibi şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin seni seviyorum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 37 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana hain diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana aptal demiştin.Ama arkasından gelen reçel

aşkım; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; byyy aşkım

haha bunu bn mi yazdim ayy koptum :))))

18

Tuesday, 23.10.2012, 06:16

Canım Sevgilim irem;
Bu mektubu sana ankara dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz soguk odalar şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ruhum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 28 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana salak demiştin.Ama arkasından gelen reçel

irem; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pasta almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o pasta i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için telefonum bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; cehenneme kadar yolun var irem

süper yaaa....... karnıma agrılar gırdı gizli gizli gülcem diye
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.