Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Prenses(doğum günün kutlu olsun)
doğum günün kutlu olsun.nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı senelere
:birthday:
rizegüzeli, oy oyy canımsın unutulmamak ne güzel çok teşekkür ederim inşallah bundan sonraki yaşlarımıda sizlerle kutlayabilirim çok mutlu oldum çok teşekkürler :sevgi:
Prenses, Dogum gününüz kutlu olsun..Yeni ya$iniz size ve sevdiklerinize bol bol saglik ve mutluluk versin,nice senelere... :birthday:
Prenses Abla doğum günün kutlu olsun Nice Yıllara Ablacığım...
Allah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin yeni yaşında herşey gönlünce olsun inşaAllah senin için herşey çok güzel olur
Pastada Prenseslere layik olsun
Bugün diyeti bozdumm pasta çok güzell çok teşekkürler arkadaşlar yeni senelere hepbirlikte inşallah
Prenses
dogum gününüz kutlu olsun, gec kaldim galiba diicektim ama kalmamisim
Nice mutlu yillara diyelim.
Prenses,
NICE HAPPY YEARS TOGETHER.
And happy birthday OLSUN
Harry®, beratcan, çok teşekkür ederim unutulmamak güzel Sizleri seviyorum iyiki sizlerde varsınız
Prenses, nice mutlu yıllara yeni yaşında sağlık mutluluk ve huzur seninle olsun.
:birthday:
DAMRAM, engongem, eksik olmayın güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah sizlerede uzun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin
bir prensesin dogum günü böyle kutlanmaz :x:
hani hediyeler?? bu benden
hediyeler ortada zaten birimiz çiçek birimiz pasta birimiz iyi dileklerr vermiş daha ne olsun saika,
Yeni Yasında Saglık ve Sıhat Ömür Boyu Mutluluklar dilerim
doğum gününüz kutlu olsun sevgili prenses.nice mutlu yaslara dileklerimle
dogum gününüz kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinizle
Canlarım çok teşekkür ederim en güzel hediye sizlerin burada olması bu başlık en güzel hediyelere bile değişilmez saika, taçsız bir prensestim sayende tacımda oldu çok teşekkür ederim
Prenses, abla dogum gunun kutlu olsun
Allah (c.c.) Uzun Omurler Versin