dj arkadaşlarında portları açık olması gerekiyomu djlik için
merhaba öncelikler herkesin güzel bilgilerine teşekkür ederim benim sorunum ben bi arkadaşıma djliği vermek istiyorum ama giremiyo radyoda sağtıklayıp info dediğinde iki side eksi oluyo ben take moweri açıyorum ama yine yayını yapamıyo aceba dj arkadaşımında pormu açması gerekiyo yerdımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
selam arkadaslar
biz bu güne kadar sorunsuzz yayin devri yapiyorduk. ancak bu gün hernedense yayin devrini gerçeklestiremiyoruz. sid ve sifreyi veridikten sonra mavi ekranda turuncu ERROR yazisi geliyor . acaba neden yardimci olabilirmisiniz.
peki ben bir soru soracağım devredebilmek için karşı taraftada aynı özelliklerin olması gerekmektemi yani flatcast üyesi olmalımı ,devredince mixer kontrolünü alacakmı,benim şuanki tüm özelliklerime sahip olabilecekmi ?
dj girişini açtıktan sonra arkadaşınız zaten yayını aldığında siz otomatikmen radyodan düşersiniz radyodan düştükten sonra yayını dinlemek isterseniz başka bir nickle radyoya giriş yapabilirsiniz
radyoyu tekrar aynı nikcle geri alabilmek için arkadaşınız dj girişini açmalı ve siz radyo nickiniz veha flatcast a kayıtlı herhangi bir nicknizle dj giriş bölümünden giriş yaptıktan sonra yayını tekrar alabilirsiniz