Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok tesekkur ederım ellerıne saglık emege saygılar :thx:
tesekkurler gule gule kullanın
cok saollllllllllll tsk ederim emegine saglık
çok tesekürler abii masallahin var daha istemeden yaziyosun eline saglik tesekürler
dj sonsuzgecem yazarsanız iyi olur saollllllll
slm pasam bana Dj EBRU ayrı bıde EBRU YAZARMISIN :türk:
SLMLAR RICAEDIYORUM NAZAR SIZLERLE YAZARMISINIZ
çok tesekürler abii masallahin var daha istemeden yaziyosun eline saglik tesekürler
gule gule kullanın :up:
elıne saglık pasam :gerigit: :emek:
ABİİİ gene döktürüyorsun yazilari benim ricam kirmizi beyaz bayragimizin renginde reis yaznanizi bide ayni renkte angaralı ömer yazmanizi rica ediyorum tesekür edrim boyutlari küçük olursa iyi olur abicimm tesekür
ABİİİ gene döktürüyorsun yazilari benim ricam kirmizi beyaz bayragimizin renginde reis yaznanizi bide ayni renkte angarali ömer yazmanizi rica ediyorum tesekür edrim
slm hayırlı geceler DJ ÖNDER DJ ADEM EN KISA ZAMANDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM DEĞİŞİK RENKLERDE TŞK EDERİM KOLAY GELSİN
DJ ÖNDER SİZLERLE DJ ADEM SİZLERLE DEĞİŞİK RENKLERDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM KOLAY GELSİN HAYIRLI GECELER
selamm...ben hareketli olmayann mavi tonlarında dj nazan istiyorum bi kaç çeşit olursa sevinirim..smdiden ellerınıze saglıkk...
1,9,14
DOSTLUGUN SEVGININ VE SAYGININ OLDUGU TEK YERDESINIZ DOST FM
DJ SERAY SIZLERLE