Zitat von »"TURBAY027"«
slm rica etsem banada afsinli sakir gibi unutulmaz27fm vede DJTURBAY27 YAZARMISINIZ SİMDİDEN TSK LER

Zitat von »"shafira"«
çok tsk ederim ellerinize saglık bu kadar kısa sürece cevapladıgınız için..Dilana a yazdiginiz tonlarda istiyordum ben, pembe ve kırmızı yarali*gülüm sizlerle, yazisinı lütfen pembe ve kırmızı dilana yazdıklarınızdan yarali*gülüm sizlerle, eklerseniz çok sevinirim . emeklerinize :sevgi: saglık

Zitat von »"TURBAY027"«
yazılar icin tsk onur kardes emegine saglık
Zitat von »"BARAKLI"«
SELAM ONUR BEY BANADA DEİŞİK ŞEKİLLERDE DJ GÜL SİZLERLE DJ TÜLOŞ SİZLERLE DJ BARAKLI SİZLERLE YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ELİNE SAĞLIK TŞKK

Zitat von »"yasemence"«
SELAM ONUR banada bir kaç tane çeşitli canli renklerde 1-dj S£d£f 2- S£d£f sizlerle yazabilirseniz çok sevinirim. simdide emekelrinize saglik hakkinizi helal edin..sevgiler

illade biri derseniz en sondaki olabilir ..
Zitat von »"~sahra~"«
selam allaturka bende gif istiyorum mümkünse hepsinden karar veremedim kiillade biri derseniz en sondaki olabilir ..
Dj isim : Dj_efulim
renk: çingene pembesi :up:
simdilik bu kada yine gelirim simdiden tesekkürler![]()

Zitat von »"selimmx"«
merhaba bana da şöyle DJ~BAHOZ bir kaçtane yaparsanızsevinirim şimdiden tşk

Zitat von »"**(berfin)**"«
!!M€HT@P!! €YLÜL €LA €DALI DUYGUSELİ :Mah Peyker: ricam olur onurrr acil ihtiyaç var çok teşekkür ederim şimdidennn lütfen sen gör bari isteklerimi bazı arkadaşlar işine gelmeyince siliyor...kolay gelsin