Banada Kütahyadan Bir Abim Tavsiye Etmisti Burayı . Niki Sanırım "43ADMİNİSİTOR43"tü ........ Neyse Basta Alisamadim Ama Sonradan Uyum Sagladim , Kafamı Kodlara Verince Gercektende Oldu . Tabi Siz Allaturkaa Üyelerinin Yardimlari İle Belli Seviyeye Ulastim . Bunu İnkar Edemem ."Hepinize Ayrı Ayrı Tesekkürler."
Arkadaş avsiyesi üzerine geldim. Ama o arkadaşıda tesadüfen 1 online oyun sitesinde bilardo oynarken buldum. Tema yapmayı bilmiyordum, bu siteyi tavsiye etti. Seyesinde Allaturkaa ailesine katılmış oldum hemde tema yapmayı öğrendim. sadece 1 günde çözdüm tema yapmayı. Çok faydalı 1 site Emeği geçen herkese Gerçekten çok teşşekkür ederim.
merhaba forum olarak güzel daha henüz tam anlamıyla inceleyemedim ama güzel görünüyor,,,
birde sohbet alanı olsa dahada hoş olur bence...
saygılarımla...
Radyoda arkadaşım tavsiye etti güzel site bilgi alıcam ama paylaşımım olamayacak ilk bu sitede karşılaştım yazdını görmüyosun uzun süre onay bekliyosun
Radyoda arkadaşım tavsiye etti güzel site bilgi alıcam ama paylaşımım olamayacak ilk bu sitede karşılaştım yazdını görmüyosun uzun süre onay bekliyosun
bir mesaj daha yazdiktan sonra onaysizda yazabilirsin