Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

silabent

Stajyer

• Konuyu başlatan "silabent"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 7.03.2010, 17:39

photoscape ile...

arkadaslar oncelikle selamin aleykum sizlerden bisey rica edicem ben index yapabiliyorum ama resim seklinde jpg olarak falan html kodlu nasil yapcam bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

saygilarimla sila

silabent

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 7.03.2010, 18:22

anlayan yokmu?:-(

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 7.03.2010, 20:05

silabent, anladım kadarıyla jpg yı html ye nasıl cevırecegını soruyorsun
resmı upload sıtesıne yukleyeceksın o sana o resmın html kodunu verıyor..

silabent

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 7.03.2010, 20:19

oyle deil simdi ben jpg olarak index yapabilirim ama onun uzun html kodunu nasil alcam demek istedim veya hangi programla index yapcam

Asuman

Stajyer

• "Asuman" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 7.03.2010, 20:23

Photoshop un slice imkaniyla hazirladigin psd belgesini html kullanimli indexe cevirebilirsin.

detayli bilgi icinb buraya TIKLA

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 25.03.2010, 04:31

ben sana yardımcı olabılırım arkdasım pm atman yeterlıdır

egelee

Stajyer

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 23.04.2010, 20:19

oyle deil simdi ben jpg olarak index yapabilirim ama onun uzun html kodunu nasil alcam demek istedim veya hangi programla index yapcam

Anlatmak istediğini anltmakda bayagı zorluk cekıosun be jpg olarak index yapabilirim ne anlama gelior anlamadım jpg bır resım formatı uzantısıdır sımdı bunu index yapmak nedir anlamadım. ama şöyle yardımcı olabılırım sana eğer bır resmi html kodu olarak almak ıstıyorsan eger onu ön ce sunucuna upload edip sonra iframe koduyla yerlestırmek ıstedıgın yere eklmen gerekmektedır. X(

emre çilingir

Orta Düzey

• "emre çilingir" bir erkek

• 905176
  • Özel mesaj gönder

8

Saturday, 24.04.2010, 16:37

Arkadas Diyorki Resim Seklindeki Bir Dosyayi Wep Site Yapabilirmiyim Elbette Yapabilirsin Ama Html Kodlar Bölümünden Yardim Alacan Yoksa Sadece Bir Resimle WEP Sayfasi Yapamazsin Kod Bilgisine İhtiyac Duyacan.