Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ASI NUR, abowwwwwwwwwwwww hicde bilem işte bunu kulanamammmm de get tepik gelir bak
:smiley1455: bide kulan der ama yigidi öldür hakını yeme demişler cok süper olmuş çim çimemmm :mucuk: :birinci:
VASSSSSSS.. HARIKASIN ASIM SÜPER OLMUSS HELAL SANA GÜZELIMM SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIII
EN BÜYÜK CİMBOM BOM .....HEMEN INDIRIYORUM AKSAM YAYINDA GÖRÜSÜRÜZZ.. :harika:
KAHRAMAN, UYY SAGOLASIN ARKADASIM BENIM PARÇANIN GÜZELLIGINE BAK DIMI KIM GELIRSE HIC FARKETMEZ KRALINA BOYUN EGMEZ :smiley1735: YAYININI KEYIFLE DINLICEM IYI YAYINLARDA KULLANMAN DILEGIMLE... :mucuk:
Hangi aLemmi$ Bu KraL oLan hahahaha Bana Daha Cok KraLiCe Gibi GeLiyo KraLiniz Her Zamanki Gibi FENERßAHCEEE HatirLatirim 35 Metreden SeLçuk Bi Füze YoLLadı Sarayiniza HaraßeSaray oLdu Bence aSiNur Sen aLem BuySa ( YANİ FENERßAHCE ) HarabeSarayda Cin Con De Bence Temaya eLine SagLik KuLLanan Arkada$Larada HüzünLü YayinLar DiLerim Yayinda SELCUGU AnarSiniz ))))) Gerci FENERßAHCEYİ Unutmaniz Mümkünmüki :smiley1146: :smiley1146: :smiley1146:
»¦«ßérdµ$~GõñLµm»¦«, HA HA HAYYYYYYYYYYTTTTTTTTTT YAZIK SEN FENERI BENCE TEMALARINDA SÜS OLARAK KULLAN :smiley1735: :smiley1735: :smiley1735: ALEM BUYSA KRAL CİM BOMMMMMMMMMMM SEN KAŞINDIN BENDE KAŞIDIMM AL SANA TEMA GÜLE GÜLE KULLAN :ahah: :hep: :hep:
aSi ßen Fenerimi HerkeSe Sunmam ßana öZeLdir Yoruma BiLe Birakmam ALEM Evet BuySa KRALİCE Cin Con KRALINIZI Unumayin aSLanin Surata BakSana üZüntüden BakamiyO BiLe Sanki Kumarda ParaSini Kayßetmi$ Gibi Yazikk Giii ßen Gecerken Ona 3 - 5 Bi$eyLer Atarim Az Yüzü GüLSün :g005: :smiley1146: