You are not logged in.

1

Monday, April 19th 2010, 5:41pm

Kapına kırmızı bir gül bıraktım

[flash]http://hostarea.de/out.php/i32824_kapapna-kaprmapzap-bir-ga-frac14-l-bapraktapm.swf[/flash]

fenacili has attached the following file:

2

Monday, April 19th 2010, 5:45pm

Bu temadaki sitiller değerli kardeşim BORAN55' e aittir,kendisine buradan çok teşekkür ederim...

VeR@

Professional

• "VeR@" is female

Date of registration: Nov 27th 2009

• Send private message

3

Monday, April 19th 2010, 5:48pm

abisi emeklerine sağlık ilk yorum bnden olsun.tema güzel fakat alt ve üst sanki birbirinden çok ayrı gibi. renk tonları üst taraf oldukça kırmızı alt taraf ise kahvemsi durmuş gibi nacizane fikrim böle ama abi yinede kırmızı tema bi başka oluyo emeklerine sağlık devamını dilerim

((yesil-cimen))

Professional

• "((yesil-cimen))" is female

Date of registration: Mar 15th 2007

• Send private message

4

Monday, April 19th 2010, 5:50pm

elinize saglik güzel olmuss tebrik ederim..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

5

Monday, April 19th 2010, 5:57pm

emegine saglik abi styler ayri bir hava katmis calismaya hso olmus gercekden kirmzii ve siyah olmasi acisindanda hos, abi ya temanin ismine takdim kapina kirmizi gül birkadim koymusun temanin adini abi ben temada kalpden haric bisey görmedim :) heheh
WWW.Flatcast-Terapi.com

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

6

Monday, April 19th 2010, 6:15pm

Vavvvv arkadaşşşş oğlan gelip güzxel temaları sıralayınca sende öyle olmaz böyle olurmu dedinnnn 8o Çok güzel olmuşşş ama alakaa kardeşime katılıyorum keşke güller yağsaydı olsun oda nazarlığı olsun demi ama kalpler yağıyordaaaa valla 33'lük delikanlı burda dikkat derim ben ;) Fazla eleştirmeyeceğim güzel bir gelişme bu çalışma o yüzden sustum ;) Ellerinize sağlık,emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle... :thumbup:
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

7

Monday, April 19th 2010, 6:34pm

gonulcano, ((yesil-cimen)),VeR@ ve AlaKaa Değerli yorumlarınıza çok teşekkür ederim...Saygımla

8

Monday, April 19th 2010, 6:36pm

uyyyyyyyy abiiii çok güzel olmuşşşş tam benlik.tesekkürler paylaşımın için:)))helede sarkı süper.
BORANNNNNNNN:D bende istiyo o stylislerden duyurulur:D
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

_*YAGMUR*_

Professional

• "_*YAGMUR*_" is female

Date of registration: Dec 7th 2009

• Send private message

9

Monday, April 19th 2010, 6:40pm

fenacili emeginize saglik cok guzel olmus herseyiyle harika duruyor tbrkler..

10

Monday, April 19th 2010, 6:45pm

*_*ASİKARDELEN*_*, *YAGMUR* Güzel yorumlarınıza çok çok teşekkür ederim.Saygımla...

BORAN55

Professional

• "BORAN55" is male

Date of registration: Dec 1st 2007

• Send private message

11

Monday, April 19th 2010, 7:11pm

ellerine ve emeklerine saglik fenacili abim genel olarak güzel tema olmus, yaliniz müsadenle bir seyi buradan stylesleri kullanan ve kullanacak büyüklerime ve arkadaslarima bir aciklama yapayim
simdi arkadaslar bildiginiz gibi stylesler belli bir büyüklük ve degisik calismalar icin olusturulmustur, buyüzden buyüzdenki kullandiginiz büyüklük ölcüsüne göre de netlik ve görüntü derecesi degisim gösterecektir bunun icin msjlarimda belirtigim gibi yapmaniz gereken sudur kisaca
stylesleri kullandiginiz layer seciliyken sag tiklayip blending optiona girmeniz ve oradaki bevel ve emboss ayarlarinda depth ve size ile,ve texture ayarlarinda da scale ve depth ayarlarini kurcalamaniz gerekmektedir bu sayede daha net görüntü elde edebilirsiniz. unutmayalimki tam orasi bir ucagin pilot kabini gibi photoshopunda beynidir. saygi ve saygilarimla.
kücük bir not: asi gördüm sende bil lafi bile olmaz
:)

12

Monday, April 19th 2010, 7:55pm

BORAN55 Öncelikle gönderdiğin stiylesler için çok teşekkürler,ve güzel yorumunuz beni ziyadesiyle memnun etti.Uyarılarını uygulayacağız emin olabilirsin tema yaparken mümkün olduğu kadar kokpitte olacağız :D sağol kardeşim.saygılarımla...

OLUM__MELEGI

Intermediate

• "OLUM__MELEGI" is male

Date of registration: Mar 6th 2009

• Send private message

13

Monday, April 19th 2010, 8:13pm

Bugune kadar yaptığın temalar için ilk başlarda yer alması gerekenlerden biri olarak düşünüyorum bu temayı.Bu temanın değişik renklerini de yaparsan çok daha güzel olur bence.Ellerine sağlık...

djaliyar

Professional

• "djaliyar" is male

Date of registration: Mar 23rd 2008

• Send private message

14

Monday, April 19th 2010, 8:19pm

fenacili dostum sende benim beyaz saçlılardansın bu güzel tema yapan arkadasların arasın bizde varız diyoruz ya bu yeterbe dost :))))) emeğine sağlık tbr

15

Monday, April 19th 2010, 8:36pm

Süper Olmus Abiiii Ellerine Saglık Paylasım Icın Tesekkurler...

16

Monday, April 19th 2010, 8:53pm

djaliyar Çok teşekkürler kardeş,bu kadar gencin arasında bir iki tane beyaz saçlı olması sanırım bir sorun yaratmaz. :D Saygılarımla.

17

Monday, April 19th 2010, 8:56pm

d_e_l_i_k_u_r_t abisi çok teşekkür ederim güzel düsüncelerine.

KARDELEN_NL

Professional

• "KARDELEN_NL" is female

Date of registration: Dec 29th 2009

• Send private message

18

Monday, April 19th 2010, 9:39pm

emegine saglik paylasim icin tskler

DJ*LAZ*GÜLÜ

Professional

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" is female

Date of registration: Apr 30th 2008

• Send private message

19

Monday, April 19th 2010, 9:53pm

abii muhtesem bir tema olmus emegine saglik..

20

Tuesday, April 20th 2010, 12:47am

FENA abisi hos calisma olmus ve kullanislidaa tbrkelr ve basarilarinda devamini dilerimm :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]