Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
oncelikle resimi temiz bi sekilde temizledikden sonra opastyi dusurmeyin sebeb ise yukardaki ornek misali kadinin kol kismi cirkin goruyor cirkin derken yani seffaf sekilde cikmis.tek yapilmasi gereken resim layeri tiklamak+blending opties actikdan sonra saten secenegini tikladiginiz zaman orda ayarlarla istediginiz netice alirsiniz yani seffaf gorunumu vermeyin.genelde ben boyle yaptigim icin paylasmak istedim nacizene kabul ederseniz
guzel paylasimin icin tskelr ayrica isim sormusun hayatim ama ilk aklima gelen nedense yan gel osman oldu

belki yazlıkta
Yan gel osman bastım kahkahayıda kız bu kızzz
Massimo arkadaş suyla ilgisi yokki su perisi olsun
Bekleyiş olsun adı bekliyo işte ne bekliyosa
belki yazlıkta
Yan gel osman bastım kahkahayıda kız bu kızzz
Massimo arkadaş suyla ilgisi yokki su perisi olsun
Bekleyiş olsun adı bekliyo işte ne bekliyosa