Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "yeşilmavi" (22.05.2010, 14:01)
herkese ayrı ayrı tesekkürler bu sefer biraz değişik oldu tarzımın dısında yani
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (22.05.2010, 13:37)

harika dizayn olmus eline saglik canim![]()
ben renkli temalrla karsilasacagimi sanirken bu sefer huzun kokan bir calismalrla karsilasdim![]()
hepsi birbirinden guzel olmus ama sana huzun yakismiyor![]()
eline emegine saglik ve yine tam puanlik bir calisma daha ne denilirki
supersin yinee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)azıcık hüzün tütüyorum bu günlerde belki ondandır
gecicek insallah
black ne güzel bir yorum olmus tesekkürler evet siyahta güzeldir asil ağır ama asildir..ölüm meleği tesekkürler güzel yorumunuz için
) evet doğru "candan ercetin-git "
)
) siyah tonları sevdiğini bildiğim için sanada tüttürdüm tabiki
güle güle kullan canım benim tesekkürler güzel yorumun için
YA OLMAZ YAAAA
TAM TEMALARA BAKTIMMM VAVVVV SÜPER DEDİM PUANIMI VERDİM (TABİKİ BEŞ DÖRDÜN ALTINDA VERENİ ALLAH İSLAH ETSİN DERİM) YORUM YAZIYORUM AAAH BİRDE BAKTIMKİ NET KESİLMİŞ VE PENDİKTE BEŞ SAATLİK BİR ÇALIŞMA DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN BEŞ SAATTTT
ABLAMMMMM HARİKASINNNN SÜPERSİNNNN SENİN TARZIN BU, STİLİN HARİKA LÜTFEN BÖYLE DEVAM ET...RENK FARKETMEZ SEN HER RENGİ ASİLLEŞTİRİYORSUN ÖNEMLİ OLAN STİLİN DİZAYNIN İÇİNE KATTIĞIN ASİKARDELENİN RUHU
CANIMSIN BEŞİNCİ TEMA BANA YAPILDI DEMİ OY KURBAN OLAYIM ELLERİNE O TERTEMİZ ENDER KALMIŞ SAF YÜREĞİNE
ELLERİN DERT GÖRMESİN,ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
HAYIRLIYSA İLERİ DEĞİLSE GERİİİİ İSTER AĞLA İSTER SIZLA AYNEN BÖYLE
ODA SEVGİMDEN)ÖPÜLDÜN MUCUK MUCUK...AĞLAMA BAK
ABLAM SANA GÜLMEK YAKIŞIYOR HAYDİ GÜLÜMSEEEEE
YA OLMAZ YAAAA
TAM TEMALARA BAKTIMMM VAVVVV SÜPER DEDİM PUANIMI VERDİM (TABİKİ BEŞ DÖRDÜN ALTINDA VERENİ ALLAH İSLAH ETSİN DERİM) YORUM YAZIYORUM AAAH BİRDE BAKTIMKİ NET KESİLMİŞ VE PENDİKTE BEŞ SAATLİK BİR ÇALIŞMA DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN BEŞ SAATTTT
ABLAMMMMM HARİKASINNNN SÜPERSİNNNN SENİN TARZIN BU, STİLİN HARİKA LÜTFEN BÖYLE DEVAM ET...RENK FARKETMEZ SEN HER RENGİ ASİLLEŞTİRİYORSUN ÖNEMLİ OLAN STİLİN DİZAYNIN İÇİNE KATTIĞIN ASİKARDELENİN RUHU
CANIMSIN BEŞİNCİ TEMA BANA YAPILDI DEMİ OY KURBAN OLAYIM ELLERİNE O TERTEMİZ ENDER KALMIŞ SAF YÜREĞİNE
ELLERİN DERT GÖRMESİN,ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
HAYIRLIYSA İLERİ DEĞİLSE GERİİİİ İSTER AĞLA İSTER SIZLA AYNEN BÖYLE
SENİ SEVİYORUM (ARADA BİR DÖFSEMDE
ODA SEVGİMDEN)ÖPÜLDÜN MUCUK MUCUK...AĞLAMA BAK
ABLAM SANA GÜLMEK YAKIŞIYOR HAYDİ GÜLÜMSEEEEE
![]()
aycin canım tesekkürler...verammm canısı çok tesekkürler ederim
laz gülü bacım tesekkürler ayrı ayrı hepinizede bu güzel yorumlar için