Yahu Elüfüüüm makarnanın piştigini anlamak için tavana atildigini inan ilk defa duydum benim bildigim çig köftenin kıvama gelip gelmedigini anlamak için tavana atarlar
ya cig köfteyide tavana atma cok geride kaldi be trinity ben antepliyim bu isin icindeyim
eskiden atarlarmis yani bu yasima geldim ben görmedim hemen hemen her hafta cig köfte yiyen birisi olarak
Yahu Elüfüüüm makarnanın piştigini anlamak için tavana atildigini inan ilk defa duydum benim bildigim çig köftenin kıvama gelip gelmedigini anlamak için tavana atarlar
İtiraf ediyorum,Hapı bulunduğu yerden içmek çıkartıp çöpe attım biten hap kabını ağzıma tıkmaya çalıştım:) eee bunadım valla ,hapı iç kutuyu çöpe at bu kadar basit..:)
2 ay önce gittiğim doktorun,bugün birden 30 yaş yaşlanmış halini görünce şok oldum.Yanlış doktora muayene olmuşum,Birde adamın yüzüne siz o doktor değilsiniz demem yokmu bastı kahkahayı doktor,Ben ne bileyim genç doktorun yaşlı doktorun ofisini ogün kullandığını .Sölesene be mübarek doktor ben o doktor değilim de ...2 ay sonra öğrendiğim gerçekkk