arkadaslar sakin olun birbirinizi kirmadan ve kisiliklere hakaret etmeden birbirinize yazmaniz tavsiye ederimm...
ben temada kimseye destek vermedim,cunki herkesin bakis acisi cok farkli,sahsi adima gelince tema calismalrda resim sadece gorselikdir,temada istege gore dini,milli,huzun,sevinc ve erotik gbi resimler az bisey mana verir,kullanmis oldugun resim acik degil ama goze batan bir resim,ben bile bayan oldugum halde wallahi resim beyazli bayanin basenlerinde kaldi gozum

)
bu kullanma her arkadaslarimizin ozellikle bayan arkadaslarimizin kullancagi tema olcagini sanmiyorum yada 100 kiseden bi kac kisi. ve acik resimler beni cok baglamiyorr.ama suda bir gercekdir ki acik yada goze batan temalr nadiren kullaniliyor.burda fikir beyani ediliyorsa bence o kisinin kisiligine saldiri yapilmaya gerek yok bence ki alakkaa icin biraz o ithamda bulunmusun arkadasim burda her ne kadar birbirimizi iyi yada kotu aramizda sorunlar yasasakda herkes yinede birbirini taniyordur.ayricada alakanin burda dinleyiciye hakaret ettigini sanmiyorum sanirim hizli ve sinirli anlarda okuyupda yazmisiniz birbirinize yapmayin bunu cunki hos gelmez goze.beyfendiler gbi basarilarinizi dilersiniz konuda kapanir.
umarim tartismayi burda kesersiniz kisiliklere laf etmeden mumkun oldugunca
basarilar dilerimm