Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
nihosh&eLif
[marq=left]

[/marq]
Cok güzel oldu yaa :oops:
güzel olmus elif ama bunu shop calismalarim bölümüne ekleseydin keske he bide hangi programlar yaptin...
ilginc bir calisma :kalp:
Oh ohh sidim isminizi ve kirdim oh ohh catlayinda paylayin
Not: Arkadaslar bunu yapmakta hiç bir kötü niyetim yok sadece biraz giciklik yapmak istedim kaldiki ben gicikligimi yapmis olsam bile nihan'in elif'i elif'inde nihan'i nekadar sevdigini biliyoruz..dimi?
elfim süper olmussssssssss
:saril:
bibibibbidanemmmmmmmmmm benim
hehehe.... 
Sen süpersin yaaaa.... yakinda Ünlü olcaksin ucacaksin gidiceksin elimden diye endiselenir oldum Mustafammmm....
Elif & Nihan ikilisinede gelince, onlar yapisik ikizlerimiz bizim niye kötü düsünsünlerki
dimaaa... bidiklarim benimmm.... Forumumuzun cimcimeleriiiii....
mustimmmmmmmmmmmmmmmmmmm seninde ellerine saglik...herkez bizim birbirimizi nekadr sevdigini bilyioru,m bolye resimler bizi ayiramaz

ondan sorun degill guzel olmuzs

)
Mustim yok yok... ne ynalis anlicaz?? ayrica isimlerimizi silmisin birseycik olamz.. isimlerimizi ayirsaydin döferdim seni :hehe:
evet Nihanim sen benim ruh ikizimsin :saril:
ayy bu guzel ruh ikizi! :saril:
häää, niyemis o?? ben cakmadim olayi :hehe:
kurt sapigiiiiiiiii dalasma banaaaaaaaaa

sen bi yarim kisiliksin idye kiskandirmaca ediyond dimeeeee
One bicim laf öyle "Kurt Sapigi" nihan bunun türkçesi ney bende almanca yok cahil kaldim
musti anlayan anladi, anlayan arkadaslar, lütfen anlamayan arkadaslara>> MUSTI ye anlatsin
saolun varolun
Hehh yine elifimi kizdirdim
yok ya kizmaidm.. HANI BAZILARI konu dagilinca kiziyo ya.. ondan sey ettim muhahahahahah :lachab: