Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "melye" (23.07.2011, 15:09) düzenleme sebepleri: başlık ve yazı boyutu düzenlendi...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "cicidici" (30.06.2010, 15:33)

bir annenin çocuğuna duyduğu merhametin 1000 mislini bizlere duyuyo.iki günlük dünya dün ve bugün yarın yok
aslında hiç bişey için geç değil
öyle bir hak tanınmışki bizlere en inanmaz en günahkar bile olsa.son nefesi burnunun ucuna gelene kadar tövbe hakkı.işte yaradanımızın büyüklüğü..bunları neden yazdım bilmiyorum sadece çok içimden geldi.ve mısralara dökülüverdi
yaradılanı sev yaradandan ötürü-hz.mevlana