Arkadaslar insallah yine yardim edebilirsiniz bana:-)
Simdi söyle baslim, Benim homepage yani websitem var. Radyoya gelenlerin ip adresini ögrenebiliyormussun, bu nasil oluyor? Bilen varmi? radyo ve site bana ayit.
Arkadaslar insallah yine yardim edebilirsiniz bana:-)
Simdi söyle baslim, Benim homepage yani websitem var. Radyoya gelenlerin ip adresini ögrenebiliyormussun, bu nasil oluyor? Bilen varmi? radyo ve site bana ayit.
Tskler)))
selam asya,
ip adreslerini alipta ne yapacan? misafirlik felanmi yoksam?
neyse saka bir yana, ip adresleri sabit serversiz ise zaten her defasinda degisiyor yani bir isine yaramaz, hic ugrasma daha iyi olur, zamanin bosa gitmis olmaz.
ya oda dogru:-) Ama simdi ben gicik olmusttum,ben bi radyoya misafir gitmistim bundan bi kac ay önce oradaki dj dediki ben kimin nerden geldigini biliyorum demisti. Bende kendi kendime dedimki, kizim asya sende bunu basarirsin diye , heheheh. ama neyse oda dedim bi caya ugrarim, oda olmadi)))
asya ip adresi için sitenin php ya da asp destekli olmasi gerekir. Aklimda nın da dediği gibi ip adresi ögrenmen bir ise yaramaz. Tr dekiler icin ara ankara cıkar mesela. Sana net bir yer bulamaz. Ama olsun isterim ben diyorsan php destekli bir server bul ve ip module ekle.
aannaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper biseymis ya :up:
manyak sey sehirleri bilem yaziyo
ben yokum orda sanirsam ama :roll:
neysem büyüyünce sitem olur oraya eklerim, tesekkürler ...
@ as-ya, BURDAN kayit oluyorsun, dil secimini almanca yap ve mail adresini dogru ver..
hesabin aktive oldugu zaman giris yapip sana verdikleri HTML kodunu (ayni radyo kodu gibi) sitenin bir yerine yapisdiriyorsun!
maxma, bence cokta gereksiz degil cünkü hem istatistik takip edebilirsin Admin'in verdigi "$ey"den birde $ey var bazi komik arkadaslar insanla dalga gecer gibi kiliktan kiliga giriyor (farkli nick, farkli kimlik) en azindan kim kimdir anlayabilirsin böylelikle, bizim köy cevresinden burayada katilanlar varmis mesela (georgsmarienhütte yaziyodu o acaba kim?)
simcik meraktan ölürüm ben
eh iyide ögrenip napacanizki, yani zaten ana serverden girdinmi ip zirt pirt degisiyor arti tam kim oldugunu göstermiyor yani isim adres banka cari hesap no felan *hehehehe*, yani simdi ip leri bir kegada yazipta arkasina yazicakmisin bu el oglu, bu el kizi diye? bosverin gitsin derim.