---------------------- S3 Model garfik kartlarınızın vceya diğer ünitelerin adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.. genellikle eski pc ler s3 ekran kartı kullanır
yok Abla olmadi bi hata verio 1. linkteki
2. linkteki internet istio
hata >> bu yukleme paketi acilamadi.paketin var olfdugundan ve buna erisebildiginizden emin olun veya bunun gecerli bir windows installer paketi oldugunu dogrulamak icin uygulamanin saticisiyla baglanti kurun.
bu yaziyor
uptade yapmiyor otomatik cunku xp yi netten indirdim
abi sadece bunlari gosterio ama ben bisi anlamadim bundan
internet yok ses yok zaten
bana netzwerk ses video olsa yetecek
baska bisi lazim degil ama bulamiyorum
asagidaki resimdekiler eksikmis abi oyle dio ama nette yok
Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi ses kartının driveridir <------- ordaki yazıya sağ tıkla özelliklerine gir orda ses kartının ismi yazar onu verirsen driverini veririm
video denetleyicisi (VGA) uyumlu olan ekran kartının driveridir <------ ordaki yazıya sağ tıkla özelliklerine gir orda ses kartının ismi yazar onu verirsen driverini veririm
yok eyvallah abi sagolasin bunlari arkadasa indir dedim netim dunden beri sorunlu 3-4 KB ile indirio hata veriyo yarida her download
kisa zamanda donerim olup olmadigini abi
tskrler tekrar
yeniden vermis oldugun ses driverini kabul etmio nedense abi tanitirken klasoru gosteriyorum yuklemio
enternet driveri yukledim dakar yeniden basladiktan sonra No Modem bisiler dio ve register geli xircomun dolduruyorum secenekler verio hepsinide denedim hic biride olmadi