ve bu radyolaralara girişi çok rahatlattı şimdi hemen hemen tüm dj lerimizde aynı sorun la karşılaşıyoruz yayına girilememe
örnek kendi pc mden vermek istiyorum
- portum açık
- upload hızım 0.722mbps
- download hızım 6.566 mbps
- antivirüs programları kapalı
- güvenlik duvarı kapalı
- kablolu baglantı (wireless de bazan sıkıntı çıkabiliyor )
aniden millet düşüyor daha kimse giremiyor msnden dert anlatıyoruz millete ve bu yaklaşık 1 haftadır oldu
yayına girilmemesi için hiç bir neden yok acaba flatcast ın kendindemi bir sorun var ?
(sorunları burdaki paylaşımları okuyarak çözuyordum 3 yıldır ama bu sorunumun çözümünü bulamadım ve sizlerle paylasayım istedim, şimdiden tesekkur ederim )
yayına girilmeme sorunun hata mesaji nedir onu yazarsaniz daha acik yardimci olabiliriz
yayından dusme portlarinizin kapali olmasindan kaynaklanir (portlariniz acik oldugunu soylemissiniz ip sabitlemesi yaptiniz mi? ) chat alaninda sag tıkla ve info secin my pc -(kirmizi) mi acaba ?
****ONUR***** Kardeşim yayın almadan önce başlat --> komut istemine --> ipconfig yazarak enter tusuna basıyorum ve ip numarama göre portumu açıyorum Mapping de My pc (+) Yeşil oluyor ...
ip sabitlemesi yapmıyorum ama ip numarama göre portumu açıyorum ...
yanlız bir seye dikkat çekmek istiyorum benim baktıgım Mypc(+) yeşil arkadasım girdiginde portun kapalı diyor onun pc de producer(-)kırmızı görunuyor
BURDA ip sabitleme var ip sabitlemelisiniz sizde my pc (+) gorunebilir ama bi yerde hata oldugunda yayindan dusmeler de oluyor . ip sabitlemeyi deneyin