Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ellerine sağlık,aramıza yeniden dönmene sevindim
Emeğine paylaşımcı yüreğine teşekkürlerimle...Temalarını bekliyoruz
anlamadim sade bu bolumden indiremiyorum deger yerlerden oluyor varmi nedenini bilen ??
SVG*SYG Renkler çok güzel şiir ve süslemeler gayet uyumlu seçilmiş.Ama tema olarak kullanım yönünden bakarsak chat alanı az kalmış birde açık resimle yazılar dj nin yazılanları okumasını zorlaştıracak gibiEllerine sağlık,aramıza yeniden dönmene sevindim
Emeğine paylaşımcı yüreğine teşekkürlerimle...Temalarını bekliyoruz
![]()
anlamadim sade bu bolumden indiremiyorum deger yerlerden oluyor varmi nedenini bilen ??
Arkadaşım bu bölümden tema indİremezsiniz çünkü bu bölüm temaların sitemiz yetkililerince değerlendirildiği bölümdür.Daha sonra taşınacağı bölümlerde indirebilirsinizSVG*SYG
Teme ekle paylasdada herkes istedigi Temayi indirebiliyor temanin tasinmasina gerek yok , tema ekle paylasdayken bile her normal üye gelipde temayi indirebelir , temayi indirmek icin , temanin tasinmasi gerekmiyor , sadece bilgi olarak yazmak istedim..

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "**RUYAMNUR**" (24.07.2010, 23:52)