nacizane fikrim olarak, resim seçimlerinde veya çerçevelerde renk tonlarının uyumuna az daha dikkat ederseniz çoh hoş çalışmalar ortaya çıkacağına eminim...sade bir tema olmuş..teşekkürler

diger calismalrinla bunu kiyaslama yapmak gerekirse oldukca basarili olmusss inanin bana.ama bu demek degildir kii buraya kadar ciks 
daha yeni basladiniz ve cok guzelleri olcakdir ki zaten heves ve azim ile en onemlisi elestiriyi rahat olarkda kabul ediyorsaniz bu demektirki azim var.devam bu sekilde ve egerki yardim istiyorsaniz size zevkli yardimci bile olurum shop konusunda basarili ve unutulmyacak temalra imzaniz olcakdir eminim.guzel olmus tekrardan tbrkelr ve devaminida bekliyorum 

Kurutulamazsınız benden öyle kolayca
Neyseki sarılara göre güzel bir ton.Cicidiciye katılıyorum biraz daha resim yerleştirmede dikkat
Acele yok,heyecan yok gelişme çok güzel GUNAYDIN arkadaslar dedım cunku sızlerle bır olduk alıstık bırbırımızı az cok tanıdık yorumlarınız yardımlarınız ıcın cok tskler sızler ben az kalıplarda zorlanıyorum suna dıkkat edın bence kımse burda kalıp yapmıyor hazır kullanıyor .yorumuda bana denk gelıyor .kendı kalıp calısmamı ılerletırım bende cok sagolun yardımlarınız ıcın .
Burdaki tecrübeli arkadaşlarımızki biz onlara ustalarımız deriz hazır hiçbirşey kullanmazlar.Herşeyi kendileri photoshopta hazırlayıp dizayn edip süper temalar yaratırlar.Birinci bölümü gezerseniz orda hazır kullanan arkadaşlarımız yok denecek kadar azdır 
Teşekkürlerimle...