kardesim yaziları aldım süper olmuslar ellerine yüregine saglikkkk çok tesekkür ederimmm mmmmmm
kardesim sana zahmet olacak ama
bitanede kalp içinde dj sultan isteyebilirmiyim
şimdiden tskler aldıklarım süperrr olmusssssssssss

selam iyi geceler hayirli sahurlar kardeşim ben bitane dj sultan kalpli olandan birde deyşik
renklerde dj suat istesem mümkünse simdiden tsklerrrr

kardeşim kusura bakma seni yoruyoruz ama bi kac renkte dj sSuPeRBoYs mümkünse
hakkini helal et emegin geçiyor

selam ismim seval arkadaşın nickiyle girdim allaturkaya üye olmayı basaramadım ama basarıcam
yeni radyo açtim dj lerime nik yazdırabilirmiyim.acemiyim bu işlerde biraz.dj delikiz,djyasemin,djsevgi,karakızfm, yazarsanız çok sevinirimm tskler.

cok tesekkürler kardesim emegine yüregine saglik...harkasiniz
eger fazla oldunuz demezseniz ricam daha olacak..
KAHIR FM
Farkimiz Seviyemizdir
KAHIR SIZLERLE
Berivan Sizlerle
ASIK SIZLERLE
diye birkactane yazarmisinz tskler yukaridanasagida olabilir

slm benimde bir ricam olacak dj isimleri rica edecektim şimdiden teşekkür ederim
dj canom dj kral dj rüzgar deyişik şekillerde bir kaç tane hareketli olursa memnun olurum![]()

COK TSK EDERIM A CIK VE NET YAZMISTIM AMA BEN DJ SERKAN DJ SERPIL KALP ICINDE AMA SÖLE ISTEMSITIM KALPBIN BIR TYARAFI SERPİL OBUR TARAFI SSERKAN OLACAK TI HANI DONUYO YA BIR TARAF SERPİL BIR TARAF SERKAN OLE YAPARSANN COK SEVIINIRIM EMEGINE YUREGINE SALIK KARDES SANA KOLAY GELSINN
YA COK ÖZÜR BİRDE DJ NUR SIZLERLE DJ NUR CANDOST FM HG IYI DINLEMELER DJ SERKAN SİZLERLE DJ SEKO SIZLERLE DJ SERPİL SİZLERLE
DJ ILAYDA SIZLERLE DJ ILOS SIZLERLE DJ SERKANLA DAMAR SAATI YAYIN BURSADAN YAYIN BURHANIYEDEN BUNLARI DA AYZARMISIN SIMDIDEN COK TSK EDERIM ELELRINE YUREGINE SAGLIK KOLAY GELSIN BYEEEEEEEEE

c3.gif