Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
) BEN ALISDIM SİZDE ALISIRSINIZ PUANLAMALLARA PES EDME SAKIN KENDIN ICIN DEVAM ED ZEVK ALIYORSAN BUNLA UGRASMAYA ZAMAN ZAMAN INSAN KOTU OLUYOR HAKLISINIZ AMA BU SIZI KAMCILASIN DAHA IYISINI YAPACAM DIYE NELERE DIKAT EDILEREK PUAN VERILDIGINI BENDE HALA CÖZMUS DEGILIM INANINKI)
kelebek ablan degıl benım tema ama ınan kocagun ablanla beraber neler yaptık burda temada ınceleme yapılmıyor derınlıgıne bakılmıyor sadece grenkl bakıyorlar soyle temaya bır bakılsa ne kadar emek verdıgımı gorecekler butun parcaları tet tek yaptım saatlerce ama bos sadece faydası bana oldu cok yer cok seyy ögrendım tskler kolay gelsın.ınanın temaya dıkkatlı bakılırsa cok sey gorunur ıcınde tabıkı bakıs acısı farklı herkesın yorumları farklı olur tskler.ama emege azda olsa sayfı 1yıldız alacak temamı bu yapmayın
inanın cok emek verdım her parcasıyle tek tek baska yerden komple alıntı degıl kalıp kendım yaptım oyuzden yoksa ıstwerse 5 versın puan baska verdıgım emege yazık dedıgım o
önümü görmesem devam edemem dımı tesekkurler saglık olsun baska yerler bakarız cok tskler hepınzıe kolay gelsın .cok destek oldunuz sagolun ama bosuna ymıs cabalar
BAK SIMDI PES EDMEK YOK SIZ KENDINIZ ICIN YAPMIYORMUSUNUZ BIRAK PUANLAMAYI ALDIRMA SENDE YOLUNA DEVAM BAK DEVAM EDIKCE COK SEYLER OGRENIYOR INSAN HERGUN YENI SEYLER KENDIN ICIN YAP SANA COK KATKISI OLACAK EMIN OLKKI ARADA BEN DAHIL PES EDIGIM ZAMANLAR OLDU KELEBEGIM SIZ TOPRAGIM CANIM KARDESIM HEP DESTEK OLDUNUZ BANA HALADA OLUYORSUNUZ NE GUZEL DEGILMI BUNLARBUNLAR BENI PESEDMEKDEN VAZ GECIRDI SUAN ESKIYE NAZARAN DAHA IYI SEYLER CIKARA BILDIGIMI KENDIM DAHI GOREBILIYORUM SIZDE GORMEYE BASLADINIZ AMA DEVAMM BIRGUN BIZDE SUPER OLACAGIZ EMIN OLUNKI VE OZAMAN DIYECEMKI OGRENMENIN YASI YOKMUS BU BENI COKKKKK MUTLU EDECEKSUAN BILE INANIN KENDIMCE COK MUTLUYUMMM BEN)))
ahmet abi güzel gidiyorsun daha güzellerini yapacaksiniz eminim bunaa puanlamayi dikate almayin lütfen devamm her temada gelisirsinizz emeğinize sağlık paylasim iicn tskler sevgi ablamaa katiliyorumm
bakın ben kendımı ıyı goruyorum yaptıklarımıda sevıyorum onca ugras temalar oyle goz ucuyle bakılıyor anladıgım adam 1 puan vermıs kafam orda benım en kötu dedıgım 3 aldı burda ıcerık aranmıyor sadece parlaklık sanırım inanın soyle ınceleyın temayı her parcanın ayrı ayrı yapıldıgını goreceksın ıstersen photosunda atarım kayıtlı
toprak cok tesekkueler