Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Pes etme Eylemcim diyor .....Spoora devam :1kizhayir:![]()
midemde bulaniyi öğürüp durdum gelene kadar sinirden zati...(ne çok bahane buldum bea dio içimdeki ses)
Tamam ozaman kendini iyi hissetmiyorsan ok .........ama sonra bahaneler uydurma sekerim
Alıntı sahibi "whiteline"
Pes etme Eylemcim diyor .....Spoora devam :1kizhayir:![]()
gitmedim ablam yaa....yarın gidecem ama söz...baş belam kapıda bekliodu sinir etti zaten...dedim ben eve gitcem sporada gitmiom...zati yüzünden belli hiç ii deilsin dedi..durağa kadar geldi yine orda kaçtım...hem yarına bacaklarım dahada düzelmiş olur rahat spor yaparımmidemde bulaniyi öğürüp durdum gelene kadar sinirden zati...(ne çok bahane buldum bea dio içimdeki ses)
![]()
hic bir seye sıkıntı yapma fıstık gibisin hayatını yasa ........
öpüyorum

""""