Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

-N!SA-

Acemi

• Konuyu başlatan "-N!SA-"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 5.01.2011, 11:11

Temaya Hareketli Yazi nasil Eklenir

temaaya hareketli yazı yazmayı öğreten biri yokmu acaba??. link vermişler ama bunu nasıl yapıcaz anlatan yok. mağdureeeyimm 8| 8| ?(

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (5.01.2011, 11:28)

ZeN

Bilge

• "ZeN" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 5.01.2011, 11:37

acil yardim diye baslik acmazsaniz sevinirim..

forumda aramayi kullanirsaniz sonuclara ulasabilirsiniz
Design Tool ile arkaplana gecince sayfanin bos bir yerine sag tiklayin ve acilan seceneklerde Insert >>> Picture >> Url secenegini secin
radyo sayfasinin sol ust kosesinde bir kare seklinde cizgi belirir, buraya tekrar sag tikla ve Picture >>> Change URL Source secenegini sec
yine ayni yerde http://www. ile baslayan link gorunur, bunu sil ve hareketli dj isminin linkini buraya yapistirip klavyede ENTER tusuna bas
resim eklenmis olur, boyutunu ayarlayabilirsin..

Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...