Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ÖnceLikLe yorumLarınız için TskLer ArkadaşLar..Sayın KarayeL daha önceki çaLışmaLarımda Appearance de Align center yapmıordum ama uzun zamandır Appearance de Align center seçip hazırLıorum..NasıL soLda göründüğünü anLamış değiLim..

Turuncu arkadaşım yanlış anlamayın bilgisayarla ilgili dediğiniz için size soruyorum.Bende melteml arkadaşın indexlerine girdiğim zaman sağda gözüküyor.Ama bu indexde tam ortada.Şimdi benimde zihnim karıştı.Bazı arkadaşlar solda görüyor bazıları sağda ama ben tam ekran görüyorum.Bu durumda sorunmu var benim ekran çözünürlüğümde?
iste senin pcnin ekran ayarlari normal 1024x768 sen aling center uygulanmamis olanlarda sagda görürsün bu indexde sorun yok uygulanmis aling center
))
yada banamı öyle geliyo
)) (acaba) 
"""
)) bunun böyle olmadığını hepimiz biliyoruz karayel...
)iste senin pcnin ekran ayarlari normal 1024x768 sen aling center uygulanmamis olanlarda sagda görürsün bu indexde sorun yok uygulanmis aling center
![]()
Bende solda değil tam ekran gözüküyor ki laptopla giriyorum kayma olsa anında yansıtıyor...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (12.01.2011, 19:50)
Yorum yapan herkeze Çok TskLer..