Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

cepcep

Acemi

• Özel mesaj gönder

21

Saturday, 17.11.2007, 19:31

ben siyah yanip sönüyo diye bişey söylemdim iki resmde bakarsan aradki farki sizlerde görceksiniz

inci-tanem

Stajyer

• "inci-tanem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

22

Saturday, 17.11.2007, 19:45

cliensts kac kisi bagli oldugunbu gösterir,
önemli olan mappimg, oda sende +,
girmemelerinin tek nedeni olabilir , oda adsl baglantinin düsük olmasi
burayi bir oku --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1770

cepcep

Acemi

• Özel mesaj gönder

23

Saturday, 17.11.2007, 22:38

ben bu işten bişe anlmadim şacma geliyo bir tane arkadaşim var ben dj o hemen giriyo bu da yetmiyo ayni hzida 4 gb sinrili olan interneti kullan bi barkadaş var o yayin yaptiğinda herkes giriyo neyse sizlere yardimlarinzidan dolayi teşekkür ettim

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

24

Saturday, 17.11.2007, 22:56

@ cepcep,
verilen cevaplari dogru okumazsan tabi anlamazsin,
4 GB Traffic sinirlamasiyla internet baglantisini ne ilgisi var!

Bir DJ icin önemli olan, verebilecegi UPLOAD miktari
yayini 64kbit/s ile yapiyorsun, eger bukadar upload veremiyorsan yayinina kimse giremez.

baglanti hizin nekadar?
1024download /128Upload
icni-tanemin verdigi linki iyi bir oku
yayindayken diger upload harcayan tüm programlari kapat, (msn, skyp, emule b.torent, kazzaa, limew...)
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha: