Zamansız gidişin çok üzer beni
Ağlatacaksan söyle ne olur
Muradim almadan terkedeceksen
Amansız dertlere salma ne olur
Nar-î cehennemde yakma ne olur.
MEKÂN
Süper Ben öncelikle AntiBiotic ve YeşilMavi gibi kalemi güçlü arkadaşlardan özür diliyorum.
Çünkü genelde oyunu espiriye vuruyorum,kusura bakmayın lütfen
Mazide kaldı pembe düşler
Ezildi gitti çoğu hayaller
Karıştı birbirine sözler
Ah nerde kalmış renkler
Neyleyim benden geçmiş bu işler
Düşlerde buldum seni kaybedemem Üç günlük dünamı zindan edemem Şikayetim yok buna da razıyım Lügatinde ömrünün marazıyım Eğer saklarsan benden bu cemalin Resmin elde, aklımda hep hayalin
|D|ayanırmı sence bu Kalp ? |İ|çindeki Kalp |V|efasızın Bir Kalpmis Bilemedim |A|şkın Acıtır ,Yürek Dayanır mı Sence? |N|elere Dayanmadıki Bu GönLüm |E|n Zor Olan SENSİZLİGE bile Dayandı GönLüm..
Senin oğlan yaktı benim içimi Evlenelim dedim duymadı bile sesimi Validesinden izinsiz yüz vermedi bana Etme eyleme dedim duymadı feryadımı Cezamıdır tanrım bu bana didim ağladım ona Esir etti beni onsuz geçecek bi hayata Ne olur bi daha yollasın öpücük bana
haha bah görüon dimi nisa aşkından ne hale geldüm ufaklığın
Şımarma güzel yarim
Ismarlama aşklara karnım tok
Matemini tutacak
Aşk ına kurban olacak
Riyasızlıgına kanacak
Izdırabına yanacak
Kalbini satacak bir sevgili bulursun inş
Anılarımın peşinde koşarken Rastladım yine sana bir gün Kaçıyordun yine gizlice benden Avuçlarında bir tutam hüzün Dönüp de arkana baksaydın bir kez Aşkını bulacaktın içinde o hüznün Şimdi yalnızlık oldu senin ödülün
İster inan ister inanma bana Hayatımı adamıştım ben sana Azmı yalvardım dönmelisin die bu cana Neden uzaksın bu kadar anlatsana Ezdirmeyeceğim artık bu gönlümü Tanrım biliyor ne sana ne başkasına...