Öğrenmek istedigim üzerinden yayin yaptığı blokta oldukça fazla video var, radyoya da video ya koyuyorlar, bu etken midir
Alıntı
Sorunun bilgisayarimdan kaynaklandiğını düşünmüyorum
kullandıgın tema boyutu yüksek oldugu icin böyle bir sorun yaratıyor temanı degismeni öneririm
birde sunu yap flatcast aktiviteleri sil tekrardan yükle fazla aktivitenin yüklü olmasıda bu tür sebeblere yol acar.
kullandıgın tema boyutu yüksek oldugu icin böyle bir sorun yaratıyor temanı degismeni öneririm
birde sunu yap flatcast aktiviteleri sil tekrardan yükle fazla aktivitenin yüklü olmasıda bu tür sebeblere yol acar.
Öğrenmek istedigim üzerinden yayin yaptığı blokta oldukça fazla video var, radyoya da video ya koyuyorlar, bu etken midir
sisteminiz güçlü değilse evet etkendir donmalara sebep verir
rem,işlemci hızı vs vs gibi durumlar
Alıntı
Sorunun bilgisayarimdan kaynaklandiğını düşünmüyorum
ben düşünüyorum![]()
işemci intel core 2 duo-2.80 ghz - 2.53ghzve rem 4 gb 32 bit nasil?Alıntı Sorunun bilgisayarimdan kaynaklandiğını düşünüyorum
işemci intel core 2 duo-2.80 ghz - 2.53ghzve rem 4 gb 32 bit nasil?
birde şunu tam anlamadım o dediğiniz radyoya girdiğinizde mavi ekrandamı kalıyor, yoksa radyoya giriyosunuz ama donmamı yapıyor hangisi ??
şu radyonun adresini bir yaz da bakalım. Merak ettim
çünkü radyoya video olmayan adresten girdim.Simdi gayet rahat. Videonun boyutu 45Mb mis.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (2.05.2011, 01:22)